MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - PulMiloš
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - PulMiloš
Fordem tam,vlakem zpátky
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
- Reklama
Zajímavý že to stejný se říká i Oplech....
Na každým autě najdeš něco...tisíc lidí tisíc chutí....Vzhlědově se mě to líbí a míít možnost prodat Punto nějak rozumně a koupit si něco jinýho tak do toho du hend taky protože co si budem nalhávat,Punto je taky v určitým slova smyslu vražda...
Na každým autě najdeš něco...tisíc lidí tisíc chutí....Vzhlědově se mě to líbí a míít možnost prodat Punto nějak rozumně a koupit si něco jinýho tak do toho du hend taky protože co si budem nalhávat,Punto je taky v určitým slova smyslu vražda...
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
Přesně tak...nebo "Nekupuj auta od F - Fiat, Ford a Francouze".. to by si pak člověk nemohl kromě Aston Martinu koupit nic. (Pozn.neexistuje doufám podobný pořekadlo i na Aston, že ne? )Snowfox píše:Zajímavý že to stejný se říká i Oplech....
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Ještě ti tam chybí fau vé(VW)Hannibal píše:Přesně tak...nebo "Nekupuj auta od F - Fiat, Ford a Francouze".. to by si pak člověk nemohl kromě Aston Martinu koupit nic. (Pozn.neexistuje doufám podobný pořekadlo i na Aston, že ne? )Snowfox píše:Zajímavý že to stejný se říká i Oplech....
edit admin: prodáno !
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird