lacin píše:No ono v bazarech ty auta sou. Akorat je nikdo nemuze koupit. Dyt kamos nemuze prodat krasny cerny Punto na 15tkach s prahama, kridylkem, snizeny z 97myho za 85 ani omylem... No je fakt, ze pokud to nebude mit moc najeto, tak ta cena bude vyssi... No uvidis... Ja bych takovej optimista nebyl... Sem se tedka dival na Tipcars, sou tam Sportingy kolem 150ti. Pravda, sou z 2001. Uz sou to pet let stary latry...
To myslis toho co ma najeto 17 000? Fascinuje me, na kolik to sou schopny v tech autobazarech pretocit (nebo jim tam na zacatku chybi jednotka)
Ale to je jeste daleko. Do ty doby to trebas roztriskam o strom a bude klid
a myslis ze bych treba tobe veril 6let stare auto a dejme tomu 55000km...lepsi je auto 3roky stare s 200000km za dobrou cenu za tri roky to stocis na 110000a prodas
poitromasoni píše:a myslis ze bych treba tobe veril 6let stare auto a dejme tomu 55000km...lepsi je auto 3roky stare s 200000km za dobrou cenu za tri roky to stocis na 110000a prodas
Napichnes na pocitac a hnedka vis, kolik to ma doopravdy najeto. Bohuzel clovek vetsinou tu moznost pred koupi auta nema
poitromasoni píše:a myslis ze bych treba tobe veril 6let stare auto a dejme tomu 55000km...lepsi je auto 3roky stare s 200000km za dobrou cenu za tri roky to stocis na 110000a prodas
Napichnes na pocitac a hnedka vis, kolik to ma doopravdy najeto. Bohuzel clovek vetsinou tu moznost pred koupi auta nema
a proto vetsina aut u nas nama najeto vice nez 150000 at maji 3roky nebo 15.....ono u kazdeho auta to nezjistis..
lacin píše:No tak nevim, jestli strelis to svoje za tri roky za kilodvacet... Uz tedka se ty slusny Sportingy pohybuji kolem 150ti... Dotahnout se daji i za min...
Se stejnyma parametrama co mam ja, se v D prodavaji za 7500-8000EUR=210-220 000,-
U nas sem ho este ani nikde prodavat nevidel
a proto vetsina aut u nas nama najeto vice nez 150000 at maji 3roky nebo 15.....ono u kazdeho auta to nezjistis..
Mno ale stavat se to muze a pak to auto jde spatne na odbyt ... mel jsem VW Polo 9 let stary a mel jsem najezdeno 72000km ale s tim ze do 6 roku jsem to mel servisovany kde byly napsany i kilometry pri servisu ... a komu pak mam tvrdit ze to neni stoceny dyz sme auto meli novy ...
Lidičky. Tak som sa rozhodol a jedneho som si zaopstaral, prekvapilo ma najme riadenie a tuhosť podvozku, moc dobre sedí na ceste a v zákrutach je doma....Snad ma nejak nesklame.