JAAAAAAAAA JSEM SE DNESKA SVEZLAAAAAAAAAAAAAAAAA V TEHLE ULTRA RYCHLE KAAAAAAAAAAAAAŘEEEEEE... MASAKRRRRRRRRRRRRR
... JA CHCI TAKY TAKOVY
DĚKUJI Phobovi za super zažitek a jizdu. mela jsem pocit, ze ani brzdit nebudeme a pak poletime az do pole )) neuveritelny co to s tim autem dela.
Jinak pro zajímavost čas na 400m - 13,392 s (5.nejlepší ve své kateg., první 4postupovali do finale - škoda.), navic povrch byl docela blby spárovaný, takže žádná libovka na to ježdění.
MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - PhoB 16VT
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Re: MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - PhoB 16VT
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Reklama
Nemas za co
Tak trosku jsem doplatil na to vozeni lidi, myslel jsem ze pocet jizd je neomzeny, ale pak me vyhnali ze uz jsem tam jel vic jak 7krat. Druha vec je, ze jedno auto se predemne dostalo chybou casomiry, sam majitel auta to vedel, ale asi si chtel neco dokazovat, tak jsem ho pri tom nechal, celkove vitezstvi v poharu DragCup jsem mel uz jiste.
Cas je strasidelny, na lepsi trati by cislo bylo rozhodne jinde, rychlost v cili jsem mel stejne nejlepsi z kategorie . Navic drobne technicke problemy s elektronikou....mno mohl bych se vymlouvat dlouho
Zde vysledky jako dukaz:
Tak trosku jsem doplatil na to vozeni lidi, myslel jsem ze pocet jizd je neomzeny, ale pak me vyhnali ze uz jsem tam jel vic jak 7krat. Druha vec je, ze jedno auto se predemne dostalo chybou casomiry, sam majitel auta to vedel, ale asi si chtel neco dokazovat, tak jsem ho pri tom nechal, celkove vitezstvi v poharu DragCup jsem mel uz jiste.
Cas je strasidelny, na lepsi trati by cislo bylo rozhodne jinde, rychlost v cili jsem mel stejne nejlepsi z kategorie . Navic drobne technicke problemy s elektronikou....mno mohl bych se vymlouvat dlouho
Zde vysledky jako dukaz:
PuntoGT 2.0 16VT
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
13,392 je fakt nic moc,když nedávno ještě s 299PS si zajel pod 13s.Asi musí Katy zhubnout
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
to už ze mě nic nezbyde
jinak jsem našla jednu "dukazni" fotečku:
jinak jsem našla jednu "dukazni" fotečku:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak koukam že pan PhoB je v Performance testu v TM,ale bohužel asi nenašly žádný auta s kterýma by se Punto dalo srovnat tak tam prdly Deltu(hezká) a třícu v kombajnu
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
jj, je slavnej
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vencapunto
- Všeználek