Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
mal som už dlhšie problém s dusením motora, zvýšenou spotrebou, nepravidelným chodom motora... tak preto tá výmena, vyzerá že to pomohlomarsox píše:Preco zase, co sa stalo? Ci len preventivna vymena, alebo nieco so spalovanim?
som akorát čítal ,že je to najnovšia móda medzi deckami, kradnutie čiapočiek a antén a potom si to vraj v škole vymienajú, kuaPalis píše:tak to sa oplatyy moj ocoo raz na autee dotiahol ciapocky este s kombinackami a si myslell ze ich nezoberu uz a aj tak ich ukradli:D:D::D
Na parkovištiMatto píše:dneska taký menší výlet, schválne či niekto uhádne kde to je:
[/attachment]
su to smradiii karticky ich prestali bavit dali sa na inaksie vecicky:D:D:Dmali ostat pri pokemonoch a jeee:D:DMatto píše:som akorát čítal ,že je to najnovšia móda medzi deckami, kradnutie čiapočiek a antén a potom si to vraj v škole vymienajú, kuaPalis píše:tak to sa oplatyy moj ocoo raz na autee dotiahol ciapocky este s kombinackami a si myslell ze ich nezoberu uz a aj tak ich ukradli:D:D::D, kartičky hokejistou boli lepšie
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | kia-club.net | suzuki-forum.cz |