Punto zraz KOŠICE - Ťahanovce_SUDKY 12.9.2009
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Všeználek
Re: Punto zraz KOŠICE 12.9.2009___obec Ťahanovce__SUDKY__15:00
ja by som sa tam bal zaspat cize by som strazil
FIAT PUNTO STILE 1.2 16V GT Look
Facebook ---> Peto Hidasi
Facebook ---> Peto Hidasi
- Reklama
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapy ako s nasim poslednym zrazom v tomto roku?Nebolo zle by ho podla mna uz naplanovat aspon objektivne a to ci dve,tri tyzdne alebo mesiac vopred,nech,si to kazdy uz tuna vsima a to ci staly navstevnik tohto fora alebo aj nejaky novy a moze sa zariadit a planovat si cestu tiez,Mame dnes 20.9 a tak si preto myslim ze by nebolo zle,pokial zaujem je,a ako sa spominalo a vravelo nekde v Časti KE,,ja som spominal prejst dedinky v blizkosti KE..ako Valaliky,Geca,Čana ..a podobne..popripade ist nieco zagrilovat ku Skarosi to je dalsia dedinka...Kofola sa da..pri Energy Clube v Cani na tajvane.,
Takze piste nazory ci mate zaujem ist,zaroven kazdy za seba aj kedy asi zhruba a ci by mu to miesto kde som spominal vyhovovalo.
Moja nazor je taky ze stretko by som hodil do tych troch tyzdnoch na vikend,tak o dve tyzdne ci tri
Takze piste nazory ci mate zaujem ist,zaroven kazdy za seba aj kedy asi zhruba a ci by mu to miesto kde som spominal vyhovovalo.
Moja nazor je taky ze stretko by som hodil do tych troch tyzdnoch na vikend,tak o dve tyzdne ci tri
No ja som za, aby sme ešte niečo poriešili, ak sa nič vážne z mojej strany nevyskytne samozrejme.
FIAT Punto Mk2b, 1,2l; 8V, 44kw-60k, r.v.: 2005
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=166" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=166" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Zkušenej Fiaťák
no ja pojdem ak to date na vikend a budem doma ..HIISS hoď predbežny datum ,,tento topic sa zavrie a bude novy a tam to budete reišiť..tu to je už voľna diskusia