MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Vesťo
2Katy: Hehe no rozmyslam nad tym dost vazne ze teraz cez zimu kolesa rozobrat kedze su 2-dielne a pekne ten stred streknut do tej ciernej farby co mam aj strechu, nahovaral ma na to aj kamarat co mi robil puntaka tak uvidime este si to necham prejst hlavou ale mne sa to tiez paci, viac to ladi z lookom auta...
2Mafi: JJ mas pravdu, inac ak zhanas 16-ky kolesa tak tie moje OZ Ultraleggera co som mal na GTcku chvilku su na predaj....su to fungl nove kolesa aj new gumamy maju najazdene len cestu do Trencina a spat heh
2stepo: Jasne mozes natiahnut kludne...a na 7-palcovy disk je 195-ka akuratna....195/40/16 som mal natiahnute na mojich OZtoch a tie boli tiez 7 palcove a bolo to akuratne...
2Mafi: JJ mas pravdu, inac ak zhanas 16-ky kolesa tak tie moje OZ Ultraleggera co som mal na GTcku chvilku su na predaj....su to fungl nove kolesa aj new gumamy maju najazdene len cestu do Trencina a spat heh
2stepo: Jasne mozes natiahnut kludne...a na 7-palcovy disk je 195-ka akuratna....195/40/16 som mal natiahnute na mojich OZtoch a tie boli tiez 7 palcove a bolo to akuratne...
Punto GT3 150 PS, 245 NM @ 1.0 Bar - Euro styled
1.4 Till the turbo kicks in
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
diky ale ja by som chcel dake limcove ,bud schmidy,keskiny alebo ina znacka a cierne stredy 8)taketo nieco
inak zaco ponukas tie OZty ? mozem sa popytat kamosov a aku roztec maju?dik
inak zaco ponukas tie OZty ? mozem sa popytat kamosov a aku roztec maju?dik
Rychly dotaz punto ma stredy 58.1 ze? tady mi nekdo nabid 59.1 a ze mu to pasovalo prej.. ale nejak se mi to nezda
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
2Mafi: Tie co su na foto su pekne, vyzeraju ako JDM Style kolesa co davaju na japoncov v USA...Tie OZ by boli za 25-tisic aj s pneu...su to fungl nove kolesa a aj gumy su fungl nove...Maju odjazdene iba do Trencina na zraz a spat a nejakych par km po nasom meste...
2stepo: Ak maju vacsiu stredovu dieru tie co ti ponukaju tak to nevadi das ich tam v pohode ale aby boli vycentrovane je dobre si kupit strediaci kruzok (taky plastovy) maju ich vacsinou v pneuservisoch a vsunie sa do tej stredovej diery elektronu...
2stepo: Ak maju vacsiu stredovu dieru tie co ti ponukaju tak to nevadi das ich tam v pohode ale aby boli vycentrovane je dobre si kupit strediaci kruzok (taky plastovy) maju ich vacsinou v pneuservisoch a vsunie sa do tej stredovej diery elektronu...
no ja potrebuju krouzky 63.3 na 58,1 a nekdo mi tady nabidl krouzky 63,3 na 59,1a ze prej pasujou na punto ale nejak se mi to nezda
Stepo ICQ off?
*´¨ )
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
¸.•´¸.•´¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸.•´ (¸.•*´¯`*•->Punto
►Fiat Punto MK1 1.2 8V 60SX Cult 1999 - Forsaken's ◄
►Fiat Grande Punto 1,2 8V Dynamic 2007 - Forsaken's ◄
uz sme si te pridalSnowfox píše:Stepo ICQ off?
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
vesto a aka je tam roztec dier? 4x100? alebo 4x98 ? a este by ma zaujimalo ETcko ,diky
tie kolesa co su na obrazku najdes v ponuke na http://www.tuning-in.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
tie kolesa co su na obrazku najdes v ponuke na http://www.tuning-in.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Roztec tych mojich OZ je 4x100 a ET je tusim 35
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Taak nedavno sme sa vratili s Vyskova, som uplne spaleny, unaveny a nevyspaty ale stalo to za to...doniesol som si zo sebou pohar za 2. miesto v Show&Shine v kategorii Italian & French Scene heh, takze Puntik ma konecne uz aj svoj prvy uspech a mna to hrozne tesiii
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
sak na takych kolieskach je uspech vzdy zaruceny
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
gratulujem k poharu
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
mluvila jsem dnes s Kubim (červene punto) a řikal mi celkove poradi teto sceny a vubec mi to hlava nebere
kazdopadne gratulace, aspon nekomu Schmidty pomohly... mě kdysi ne.
kazdopadne gratulace, aspon nekomu Schmidty pomohly... mě kdysi ne.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Vesto
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem vam vsektym heh... 2Katy: Kolesa robia auto No hlavne bolo divne ze zasa nebola samotna Italian scena ale ze to spojili French & Italian...prvy skoncil tusim taky chameleonovy Peugeot 306 so ziabrovymi naraznikmi, druhy som bol ja a tretia bola taka zlta Marea...oprav ma ak sa mylim lebo ked som si siel uz po pohar tak potom som uz od stastia nic okolo seba nevnimal heh... To cervene punto sa tusim neumiestnilo...Inac ked som ho z dialky videl, myslel som si ze si to ty, z dialky su vase punta podobne ako vajce k vajcu heh az ked som prisiel blizsie tak som si vsimol ine narazniky, kolesa atd...
no tak už z dalky snad musis videt, ze to ma jine narazniky ne
jj, pořadi jsi napsal dobře.... a spojene je to proto, že už to nemají v režii Tuning cupaři. to už na více akcích takhle spojili.. asi šetři na poharech a možna i vuči slabšim učastem letos.
jj, pořadi jsi napsal dobře.... a spojene je to proto, že už to nemají v režii Tuning cupaři. to už na více akcích takhle spojili.. asi šetři na poharech a možna i vuči slabšim učastem letos.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz