Punto zraz KOŠICE - Ťahanovce_SUDKY 12.9.2009

Celorepublikové, regionální i srazy jednotlivců

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Zamčeno
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Punto zraz KOŠICE 12.9.2009___obec Ťahanovce__SUDKY__15:00

Příspěvek od HIISS »

Vcerajsi den bol premna sklamanim jednak ma sklamalo auto a zaroven aj horucky,takze snad z toho vyndem do soboty,Zraz ma mrzi strasne prestrasne,ale co uz,ved je to prve stretko a verim ze bude dobra partia ak sa stretneme, a dojedname neskorsie dalsie stretko ci uz v lete alebo kedy a aj na nejakom krajsom mieste a spojit aj so stanovacku a podobne
Elektromusic
Mne jedno kto pomna pride :D ak vobec nekto ma zaujem,mozes aj ty,,ti napisem do SZ
F.Punto MK1 , 1.2 SX 60 43Kw
Obrázek
My Topic
Facebook >> Erik Palenčár
Reklama

RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

HIISS píše:...to prve stretko a verim ze bude dobra partia ak sa stretneme, a dojedname neskorsie dalsie stretko ci uz v lete alebo kedy a aj na nejakom krajsom mieste a spojit aj so stanovacku a podobne
Jo jo :P a na sirave bude naj :lol: ,ukazem vam krasi nasho zemplina :lol: :lol: :lol: ,zeny,sex aj alkohol,juuuupiii uz teraz sa tesim :twisted:
Ale co sa tyka tych horucok,netrap sa,zbalim aj paralen a kedze nebudes sofer tak aj nejaky ten cajik s rumom(alebo rum s cajom :P ),
Kazdopadne,nic sa neboj,vyliecis sa do soboty :wink:
HGT
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

RadekHGT
Tak sa ponukol mi napokon Elektromusic ze pride,tak nemusis ty :) snad sa nehnevas :D,ale dik za ochotu,je to len kvoli tomu ze trocha canu aspon pozna kde to je,ty zrejme nie :),,ale nestaci sa tesit iba..musis slubit ze aj punto nepredas,,a nekupis iny typ :D :wink:
a s tou SIRAVOU...pisal si ze zeny a sex..tak to jedine iba ja a iba s mojou holkou, musel by som ju zbalit ako batozinu do auta ak by nevadilo :D :lol:
Obrázek
My Topic
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

HIISS píše: a s tou SIRAVOU...pisal si ze zeny a sex..tak to jedine iba ja a iba s mojou holkou, musel by som ju zbalit ako batozinu do auta ak by nevadilo :D :lol:
Nemyslel som tie zeny pre nas dvoch,ja mam tiez svoju polovicku ktoru vsade beriem (niekedy aj ako batozinu) ,ale pre ostatnych,ktory ziju len pre svoje spuntiky a na zeny nemaju cas :lol:

PS:ale prave som sa so svojou pochytil,lebo ju nechcem zobrat zo sebou do KE :cry: ,ach tie zeny...
Naposledy upravil(a) RadekHGT dne 10 zář 2009, 19:17, celkem upraveno 1 x.
HGT
Stanno
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stanno »

elektromusic píše:Je pravda čo napisal HIISS ..ja som to cele zbuchal lebo mi už nedalo stale sa pozerať na zrazy ktore boli organizovane len na zapade alebo v ČECHACH ..a konečne sme to nejako spojili aby aj u nas V KE bolo niečo 8)
HIISSkde konkretne v Čani byvaš..veľmi ju nepoznam maximalne sme chodili do Energy a nas5 :D ..tolko by som zbehol po teba aby Radek nebludil
Radek:pridte ku Tescu..jednak sa to lepšie hlada..lebo zidete z furče dole a uvidite ho hned..a pri TSC budeme čakať ja a HIISS,Puntoracer,Caesar,..ak dojdete pojdeme spolu na sudky..Stanno dojde rovno na sudky a aj Semo predpokladam...Hotyno je asi tiež Košičan ale nespomenul že či pride rovno na sudky alebo ku Tescu

Takže snaď na počasíčko v sobotu bude priať..pre istotu ešte pridte doobeda na net kto može..ale ja verim že bude pekne..hlasili najprv dažď ale nakoniec to maju byť len prehanky niekde na severe SVK..takže pohoďka 8)

Keby niekto niečo mal tak napište sem alebo pošlite SZ ..ja idem neska do nočnej a zajtra budem na nete až dakedy večer..takže tak..
tak.. moja ucast je ohrozena :( objavili sa necakene rodinne udalosti :( sakra
Fiat Stilo 1.6 16V, 201tis.km, r.v.2001
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

Nestras,dufam ze nic vazne.Ale keby nahodou,pochopime.
No skus sa nejak dostavit :wink:
HGT
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

RadekHGT
No nam by urcite tvoja nevadila,len asi tazko by si nasla prinas spolocnu rec :D,a predsa samy chlapy,jedine ze by sla sa prejst pesky po kosiciach :D,alebo ju nechaj pri Hyper tesku nech nakupi..a ak sa pojde domov ju vyzdvihnes, :D..ci ju chces nechat v klietke doma? :D
Obrázek
My Topic
RadekHGT
Znalec

Příspěvek od RadekHGT »

HIISS píše:RadekHGT
No nam by urcite tvoja nevadila,len asi tazko by si nasla prinas spolocnu rec :D,a predsa samy chlapy,jedine ze by sla sa prejst pesky po kosiciach :D,alebo ju nechaj pri Hyper tesku nech nakupi..a ak sa pojde domov ju vyzdvihnes, :D..ci ju chces nechat v klietke doma? :D
Az tak nie,v klietke nie,ale na voditku pri kuchynskej linke,no to by slo :lol: (oh,keby ma tak pocula (citala) omg :roll: :oops: )
Ale nie,vazne.Prave nadtym som rozmyslal,ze sa tam bude trochu nudit...ale uvidime.A ked nie tak vam ukazem obe moje lasky :oops: :)

Mimochodom,videli ste nieco taketo?Poriadne citajte popis o aute :wink:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
HGT
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

hh no motor slusny velmi..a ten pocet najazdenych KM asi rarita,zrejme to ma nejaky dedecek ktory si kupil a necakal ze bude taka spotreba a zaroven si nestaci doplnat palivo zo svojho dochodku :D
Obrázek
My Topic
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od elektromusic »

Stanno: skus to nejako vyriešiť..zraz nemame každy deň :twisted: ...ale srandičky bokom..keď važne niečo doležite tak my to pochopime..do zimy by sme ešte zbuchali nejake stretko snaď
Radek:mne netreba ukazovať krasy Zemplína..ja ich už dôverne poznam :D..každy rok chodime na chatu na Medvediu Horu..a cez vikendy cele leto sme žurovali na Moteli Kamenec (tam jake sú ženy..uuuuuf :twisted: )
HIISS vec vyriešena my vieme ako :wink:
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

:lol: este ma tak napadlo ze mohol by som sa zucastnit s autom keby ma dakto odtiahol no :D ale dost bolo srandy :?
Obrázek
My Topic
elektromusic
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od elektromusic »

sranda by bola keby ťa ťahalo rovnake punto..t.j moje :lol:
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Tak nemozne premna sa stalo moznym,dnes mi volal respekt. teraz predchvilou ten chlapik ktoremu som dal robit alternator ze je uz hotovy..tak sa zbehlo ponho..a ide sa namontovat..je to super..lebo to znamena ze zajtra mozem aj ja vyrazit s autom,necakal som to ale som rad,,
Elektromusic a Puntoracer
Urobi sa to napokon tak ze sa stretneme zajtra na pumpe ako sa dohodlo uz skor no napokon zrusilo kvoli mojemu autu,,a to sa stretne na pumpe AGIP..ja vas zajtra budem kontaktovat doobedu a sa dohodneme na case o ktorej na pumpe,teraz idem prec dnes tu budem az po 22:00
Obrázek
My Topic
Marol
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marol »

Hiiss, si tu? Ako tvoje punto?
FIAT Punto Mk2b, 1,2l; 8V, 44kw-60k, r.v.: 2005
http://www.puntotuning.eu/fotky/thumbna ... ?album=166" onclick="window.open(this.href);return false;
HIISS
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HIISS »

Marol
Tak alternator sa prave namontoval a dobija na max pozadovanu hodnotu coz je super,takze auticko pripravene na zajtra,este ho zajtra umyjem a sa moze ist :) ,,prave sa chystam prec takze budem tu az po 22:00 dnes ako som pisal
Obrázek
My Topic
Zamčeno

Zpět na „Punto - srazy“