MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes ->> BMW
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 2 HGT - ukažte ta svoje ;-) - zetes
Zetes
mas vkus a mas to pekne,jedna z mala Punt MK2 co vyzeraju fakt dobre,a co sa tyka zadnych svetiel..tie su ok..ziadne angeleyees a neviem co,proste nac kazit to co je pekne?
mas vkus a mas to pekne,jedna z mala Punt MK2 co vyzeraju fakt dobre,a co sa tyka zadnych svetiel..tie su ok..ziadne angeleyees a neviem co,proste nac kazit to co je pekne?
- Reklama
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Diky moc!!! (: presne tak... jak predni tak zadni originalni svetla nemaji chybu... predni delaji takovy agresivni dojem, coz u angeleyes je to presne naopak... takovyho smutnyho z toho dela... a u zadnich svetel tam bych menil pouze blinkry aby byly byly jako u novejsiho modelu, ale to je opet detail... proste originalni svetla jsou nejkrasnejsi
Naposledy upravil(a) Zetes dne 13 zář 2009, 08:00, celkem upraveno 1 x.
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
- HIISS
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Moj nazor je taky ze taliani urobily vyzorove pekne velmi Punta hlavne MK2 a MK2b,a dalej aj to co ja mam MK1 ,,co sa tyka MK2 a MK2b tak mam na mysli iba 3dver.,5-dveraky su skarede,ale 3-dver..maju krasne sikmo odseknuty zadok,a obe su stvorene na tuning,,najnovse Punto 3-Grande..mi pripada jak nejaka lod-zralok..a uz nehryzie taky vazny dojem,a treba ho viac osolit peniazmi aby nejak ukazal,,ale mas to pekne..nechyba tomu uz nic,len hlavne to nedoser a bude to fajn,tie kola tomu davaju velku stavu,dalej aj narazniky ,a aj kapota predna ako je mracena..spolu so zadnou castou ,este tomu daj nejaku dobru hudbu ak nemas a je to super,a skoda ze nepochadzas zo Slovenska a z nejakeho okolia mojho.r.ad by som si ho pozrel aj na vlastne oci
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
neni pravda aj za malo je vela dobrehoHIISS píše:Moj nazor je taky ze taliani urobily vyzorove pekne velmi Punta hlavne MK2 a MK2b,a dalej aj to co ja mam MK1 ,,co sa tyka MK2 a MK2b tak mam na mysli iba 3dver.,5-dveraky su skarede,ale 3-dver..maju krasne sikmo odseknuty zadok,a obe su stvorene na tuning,,najnovse Punto 3-Grande..mi pripada jak nejaka lod-zralok..a uz nehryzie taky vazny dojem,a treba ho viac osolit peniazmi aby nejak ukazal,,ale mas to pekne..nechyba tomu uz nic,len hlavne to nedoser a bude to fajn,tie kola tomu davaju velku stavu,dalej aj narazniky ,a aj kapota predna ako je mracena..spolu so zadnou castou ,este tomu daj nejaku dobru hudbu ak nemas a je to super,a skoda ze nepochadzas zo Slovenska a z nejakeho okolia mojho.r.ad by som si ho pozrel aj na vlastne oci
Fiat Grande Punto 1,2 8V, r.v 2008 a Fiat Punto 1,4 GT, r.v. 1998
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
tak preco si pokazil ten naraznik z tym podnaraznikom ,sak aj bez neho je peknyHIISS píše:Zetes
- Zetes
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
ale prosim te... (:mafi píše: tak preco si pokazil ten naraznik z tym podnaraznikom ,sak aj bez neho je pekny
Citroen BX TOP ►►► Fiat Punto HGT ►►► BMW 320d Touring a Peugeot 306 (lahvove barvicky :D)
ale prd pokazil !
navic nemuzete byt vseci stejni preci.
navic nemuzete byt vseci stejni preci.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
sa tu stale len hadate...
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ale len vramci dobrych vstahov ,aby zetecovi moc nestupla slava do hlavy a neostal namysleny
- Intous
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
jaj tak ok....ZETES....podpal to nema zmysel to auto :D:D:Dmafi píše:ale len vramci dobrych vstahov ,aby zetecovi moc nestupla slava do hlavy a neostal namysleny
Alebo mi ho daruj ,alebo radsej nie,nemas pekne svetlaIntous píše:jaj tak ok....ZETES....podpal to nema zmysel to auto :D:D:Dmafi píše:ale len vramci dobrych vstahov ,aby zetecovi moc nestupla slava do hlavy a neostal namysleny
HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
ja som toho nazoru ,ze na decent tuning staci ked si dotycny vymeni seriove svetla za tuningove ,znizi auto a da pekne kolesa ,nic viac netreba ,ziadne narazniky a ine navyse veci a auto hned inak vyzera
Mas pravdu,ako hovoris,je to vec nazoru.Kazdemu sa paci nieco ine.Aj ty mafi,aj zetes aj mnoho dalsich tu na tomto fore maju pekne auticka,nieje sa ocom hadat.Hlavne je,ze sluzia a robia radost majitelom (chvilka poezie )mafi píše:ja som toho nazoru ,ze na decent tuning staci ked si dotycny vymeni seriove svetla za tuningove ,znizi auto a da pekne kolesa ,nic viac netreba ,ziadne narazniky a ine navyse veci a auto hned inak vyzera
HGT
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
aj tak cierna je najkrajsia farba na punto ,moze si hovorit kazdy co chce .............mans in black HGT
- Palis
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
souhlasim stebou mafi:))preto si chcem dat prestriekat auto:))))mafi píše:aj tak cierna je najkrajsia farba na punto ,moze si hovorit kazdy co chce .............mans in black HGT
Punto Mk2 1.2 8V r.v 2003
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://palis-tt.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;