Šikovný automechanik, servis v Plzni a okolí.
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Šikovný automechanik, servis v Plzni a okolí.
Zdravím.
Neznáte nějakého šikovného automechanika (i garážníka) či servis v Plzni a okolí? Jezdím do Ricarda v Plzni a už se mi moc nechce Díky za info
Neznáte nějakého šikovného automechanika (i garážníka) či servis v Plzni a okolí? Jezdím do Ricarda v Plzni a už se mi moc nechce Díky za info
Fiat Punto 1.2 16V r.2000 sporting, automat
- Reklama
Re: Šikovný automechanik, servis v Plzni a okolí.
Ještě nevíš,jak jsou zlí a už je odsuzuješ
Já je ani tak neodsuzuju - spíš hledám alternaci A zlí - mno - teď jsem se s nimi pohádala po telefonu, protože mi tvrdí už 7 hodin že na mém autě dělají a nejsou schopní mi nic říct - kdy bude auto, jestli vůbec bude, ....Petr1968 píše:Ještě nevíš,jak jsou zlí a už je odsuzuješ
7 hodin hledají proč se netočí ventilátor chladiče?
No proto jsem nepříčetná!!!Petr1968 píše:7 hodin hledají proč se netočí ventilátor chladiče?
Tak to jo. Už to vidím na výměnu řídící jednotky,chladiče a větráku. 20tis zpraví Tak to by mě také dostalo Však to jelo ne? Jen se netočila sahara
Naposledy upravil(a) Petr1968 dne 01 zář 2009, 16:58, celkem upraveno 1 x.
Petr1968 píše:Tak to jo. Už to vidím na výměnu řídící jednotky,chladiče a větráku. 20tis zpraví Tak to by mě také dostalo
Fakt dík! Já jen doufám že by to neudělali bez konzultace - když nemají ode mne odsouhlasenou cenu?
Doufám ,že si nechají zaplatit 7 hodin+ xx práce To jako fakt autorizovaný servis hledá 7 hodim proč se netočí sahara? To bych ji raději pouštěl ručně vypínačem,než jim to dát do ruky
Petr1968 píše:Doufám ,že si nechají zaplatit 7 hodin+ xx práce To jako fakt autorizovaný servis hledá 7 hodim proč se netočí sahara? To bych ji raději pouštěl ručně vypínačem,než jim to dát do ruky
No já práve doufám že nenechají Jdu si zavolat taxíka a jedu se domů užírat co jsem to provedla za kravinu
Třeba to má těžkou závadu Asi kuna