MOJE PUNTO 1 - Ukažte ta svoje ;-) - Hannibal (GT od str.12)
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Hannibal Reloaded
Tak, milí Punťáci...
po několika měsících, kdy to se mnou ani s mým milovaným Notem nevypadalo moc dobře, jsme zpět(jste rádi?:-)). Za tu dobu prošel ten malej sviňák pár drobnějšíma úpravama. Protože fotit budu až tak v pátek, moc vám toho zatím neukážu, spíš popíšu.
Takže základem jsou kola(už jsem to taky pochopil) - sehnal jsem 15´´asi Alessia od kluka co je měl z GT. Přední kapota byla lehce ťuklá, takže jsem ji jako připravil na lak, ale nezalakoval, nýbrž opatřil kapotu a střechu rychlejma pruhama (bijte mě, ale mám je rád).Výfuk jsem vyřešil kanónem od WMSport, hučí, praská - prostě mazel:-). Vzadu namísto zakouřenejch origo lamp "ční"chromy od Sonaru. Taky hudbu jsem lehce upgradeoval- vyhodil jsem tubu, která už svoje chudák malá odsloužila, prásknul se přes kapsu a od známýho koupil 4 repra od GZ- rozdíl je nesrovnatelnej. A jako bonbónek mi dneska přišly andílci taky od Sonaru, stejně jako zadek v chromu. Toť zatím vše, přidávám odkaz na svoje minialbum na rajčeti, který jsem vytvořil vykradením stránek klubu, na jehož srazu jsem auto srazově "odpanil":-)
http://hannibal13.rajce.idnes.cz/Note/" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Vím, že je to vysoký, hodlám to řešit - pro Katy a spol:-))))
po několika měsících, kdy to se mnou ani s mým milovaným Notem nevypadalo moc dobře, jsme zpět(jste rádi?:-)). Za tu dobu prošel ten malej sviňák pár drobnějšíma úpravama. Protože fotit budu až tak v pátek, moc vám toho zatím neukážu, spíš popíšu.
Takže základem jsou kola(už jsem to taky pochopil) - sehnal jsem 15´´asi Alessia od kluka co je měl z GT. Přední kapota byla lehce ťuklá, takže jsem ji jako připravil na lak, ale nezalakoval, nýbrž opatřil kapotu a střechu rychlejma pruhama (bijte mě, ale mám je rád).Výfuk jsem vyřešil kanónem od WMSport, hučí, praská - prostě mazel:-). Vzadu namísto zakouřenejch origo lamp "ční"chromy od Sonaru. Taky hudbu jsem lehce upgradeoval- vyhodil jsem tubu, která už svoje chudák malá odsloužila, prásknul se přes kapsu a od známýho koupil 4 repra od GZ- rozdíl je nesrovnatelnej. A jako bonbónek mi dneska přišly andílci taky od Sonaru, stejně jako zadek v chromu. Toť zatím vše, přidávám odkaz na svoje minialbum na rajčeti, který jsem vytvořil vykradením stránek klubu, na jehož srazu jsem auto srazově "odpanil":-)
http://hannibal13.rajce.idnes.cz/Note/" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Vím, že je to vysoký, hodlám to řešit - pro Katy a spol:-))))
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
2012 Octavia Combi 2.0 TDI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Hannibal Reloaded
Vejska by nevadila, hlavne z praktickejch duvodu... ...spis si myslim ze jako jsou zakladem kola, jsou zakladem i lakovany narazniky... ...a ty pruhy se mi naopak dost libi...
Fiat Punto 1 - 1,2 16v "stile"
http://alorovec.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alorovec.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nad lakováním nárazníků samozřejmě uvažuju, jen nevím, jestli se tyhle černý vůbec dají lakovat...Protože kupovat nový+lakovat by mě asi dost pohřbilo...a z prasáren typu "nalakujsisámdoma" jsem naštěstí taky vyrostl
Jinak samozřejmě děkuju za pochvalu pruhů, nato, že původně to byla taková znoucetnost, hážou docela milej efekt...
Jinak samozřejmě děkuju za pochvalu pruhů, nato, že původně to byla taková znoucetnost, hážou docela milej efekt...
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
ty pruhy jsou takove nenapadne, takze v pohode.
zadni svetla patri sice k tem mene oblibenym ale kazdyho vec...
no a jinak hodne stesti preji ! je super ze ses vratil a pustil ses do punti.
btw: neni to ze sumperskyho srazu ?
zadni svetla patri sice k tem mene oblibenym ale kazdyho vec...
no a jinak hodne stesti preji ! je super ze ses vratil a pustil ses do punti.
btw: neni to ze sumperskyho srazu ?
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
O to mi právě šlo, aby to neřvalo "Hejhola, mám rychlý pruhy, hraju si na Chargera ´79"
Na zadní světla jsem si taky chvilku zvykal, ale z praktickýho hlediska jsou geniální, myslím svítivost.. Každopádně moc děkuju za pozitivní reakce, bál jsem se, jestli mě ještě přijmete. Nebylo to jednoduchý, ale my to s Notem zvládneme
A jinak to opravdu je ze šumperskýho srazu, jak to víš? Jsem netušil, že máš až takový znalosti
Na zadní světla jsem si taky chvilku zvykal, ale z praktickýho hlediska jsou geniální, myslím svítivost.. Každopádně moc děkuju za pozitivní reakce, bál jsem se, jestli mě ještě přijmete. Nebylo to jednoduchý, ale my to s Notem zvládneme
A jinak to opravdu je ze šumperskýho srazu, jak to víš? Jsem netušil, že máš až takový znalosti
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
nooo, dala jsem si dohromady indicie, že nějaký takový byl a ty jsi psal že to je z posl.srazu... a tak jsi ze Šumeperska a bylo to ) i podle mista konani a aut.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Nooo, tak to pozor, ze Šumperska nejsem, na to jsme my Hanáci hákliví:-)) Jsi dobrej detektiv;-)Katy píše:nooo, dala jsem si dohromady indicie, že nějaký takový byl a ty jsi psal že to je z posl.srazu... a tak jsi ze Šumeperska a bylo to ) i podle mista konani a aut.
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Zatim pěknej začátek,ale chce to doluuuuuuuuu Jo a nárazniky jdou lakovat i tyhle.Měl jsem je taky na autě a normálně je foukli barvou a držej
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
Tak to je super, protože mi kamarád vemlouval díru do hlavy, že "to teda kur*a ani omylem"Vencapunto píše:Zatim pěknej začátek,ale chce to doluuuuuuuuu Jo a nárazniky jdou lakovat i tyhle.Měl jsem je taky na autě a normálně je foukli barvou a držej
Jinak včera jsem už objednal podovzek JOM -45/-40 od Revila, máte někdo nějakou zkušenost?
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
Btw, ještě mě tak napadlo, když bych lakoval ty nárazníky, bude na nich držet klasickej tmel? Protože v sériové podobě je na lak určitě nepošlu;-)
NOW
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
1996 Punto GT1
2013 Octavia 1.4 TSI
EX
2003 Octavia 1.9 TDI
1995 Punto 1.1 - "Note"
ja bych dala snizeni aspon 6O ale ten JOM je mekčí tak ti to si mysilm padne vice jak 40 zadek urcite, ten pada dycky, nevim proc ale sere me to ))
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz