TYP - Zapalovací svíčky a kabely
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Dneska dostal Punťa nové svíčky NGK BKR5EZ.
Ty staré stejná značka a typ tam byly originál z výroby - najeto 60 000 Km a po vyndání jsou pořád super. Krásně světlý - žádná černota. Tak snad ty nové budou stejně kvalitní.
Ty staré stejná značka a typ tam byly originál z výroby - najeto 60 000 Km a po vyndání jsou pořád super. Krásně světlý - žádná černota. Tak snad ty nové budou stejně kvalitní.
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
- Reklama
-
- Začátečník
stonepet píše:Měl bych dotaz ohledně typu svíček, mám punto 1.8 hgt r.v.2002.
V servisním manuále jsem se dočetl, že tam patří dva typy NGK BKR6EZ a NGK BKR6EKC. A teď nevím, které koupit. Může mi někdo poradit? Díky.
Tam je to rozdeleno podle typu motoru pro 183A by mely byt NGK BKR6EZ a pro typ 188A je NGK BKR6EKC
FIAT Punto EVO 1.2 Dynamic 65k 5D
Punto MK2 1.8 HGT a je pryč
Punto MK2 1.8 HGT a je pryč
No já bych zkusil tyhle stránky. Tam si zjistíš podle auta a typu motoru co tam správně patří a pak si to kup kde to bude pro tebe nejlepší.
http://obchod.autobenex.cz
Zadej výběr dílu dle typu auta a co potřebuješ zjistíš během chviličky.
Jen pro informaci -svíčky mají originál NGK co ti prodají ve Fiatu o 40 kč / 1 kus levnější.
http://obchod.autobenex.cz
Zadej výběr dílu dle typu auta a co potřebuješ zjistíš během chviličky.
Jen pro informaci -svíčky mají originál NGK co ti prodají ve Fiatu o 40 kč / 1 kus levnější.
Punto II. 1,2 8 V r.v.2000
P.UL@seznam.cz
P.UL@seznam.cz
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Dnes sadnem do auta naštartujem, idem sa pohnúť a auto neide. Vyberem rýchlosť či nemám trojku, dám jedna a auto neide. Trochu vytočím na spojke a zisťujem že auto ide na 3 valce. A sviečky čo tam sú majú najazdených asi 4000 km... Nejaké 4kontaktné BOSCH, ktoré mi v obchode doporučili pre ten motor. Buď sa splietli v obchode alebo aj bosch robí sviečky, čo odchádzajú. Musím pozrieť na označenie sviečok
A co civky? Pali vsechny valce? Kably sou ok?Semo píše:Dnes sadnem do auta naštartujem, idem sa pohnúť a auto neide. Vyberem rýchlosť či nemám trojku, dám jedna a auto neide. Trochu vytočím na spojke a zisťujem že auto ide na 3 valce. A sviečky čo tam sú majú najazdených asi 4000 km... Nejaké 4kontaktné BOSCH, ktoré mi v obchode doporučili pre ten motor. Buď sa splietli v obchode alebo aj bosch robí sviečky, čo odchádzajú. Musím pozrieť na označenie sviečok
Hustokrutost
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Kable sú OK, sviečky sú OK... Mám podozrenie, že to bude rozdelovač. Len nemám skúšačku, aby som to premerallacin píše:A co civky? Pali vsechny valce? Kably sou ok?Semo píše:Dnes sadnem do auta naštartujem, idem sa pohnúť a auto neide. Vyberem rýchlosť či nemám trojku, dám jedna a auto neide. Trochu vytočím na spojke a zisťujem že auto ide na 3 valce. A sviečky čo tam sú majú najazdených asi 4000 km... Nejaké 4kontaktné BOSCH, ktoré mi v obchode doporučili pre ten motor. Buď sa splietli v obchode alebo aj bosch robí sviečky, čo odchádzajú. Musím pozrieť na označenie sviečok
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No, menil som sviecky, povodne boli este original Fiat/Lancia Neviem ako tam boli dlho, ale vypalene boli pekne, auto slo aj s nimi stale super. Ale.. dam som teda nove, NGK BRK5EZ ako je pisane a auto malo brutalnu spotrebu (cca 11l/100km). Uz na volnobehu to podla PC zralo cca 10l. Kable OK, sviecky nove, nechapal som. Po rade od Joa, som vyresetoval RJ (odpojenim baterky na cca 10min) a po cca 7km sa hodnoty uz ustalili na normale.
Btw, aky ma byt odraz na svieckach pri 8V? Povodne mali 0,8 resp. 0,85. Nove rovnako tak som odraz neprestavoval.
Btw, aky ma byt odraz na svieckach pri 8V? Povodne mali 0,8 resp. 0,85. Nove rovnako tak som odraz neprestavoval.
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: