Ahojte.. Tak ma napadlo ze by som si dal spravit stresne okno na punto.. Lenze.. nikde som zatial nenasiel punto (mk1) so stresnym oknom Da sa to vobec dako spravit? okno mam "unisex" )))
Ja ho tam mám(MK 1 1,2 60SX),ale už sem ho s ním koupil.Ale byl to docela umělec kdo to dělal,protože mam u střešního okna promačkanou střechu.Zatím tam ani neteče,uvidíme časem
Taky mám 1.2 60SX a bylo tam střešní okno je v poho ale asi by chtělo vyměnit těsnící gumu .Trochu zvoní ale neteče. Už sem snažil ohnout packy pro lepší těsnost ,pomohlo to ale jen na chvíli. V létě docela dobrá věc
Segra ma na 55tce taky, ale stoji to zaprd... Teda taky zatim netece, ale je videt, ze uz je to volepovany tisickrat dokola... Ja bych to tam nechtel, pokud by to nebylo origos... Nadruhou stranu, kdyz s tim jedu, neni to spatny....
Nooo..Viem kde mi to spravia za "babku" a kvalitne Inac ak by sa dakomu chcelo mohol by mi poslat fotky toho okna? Ci uz serie alebo dorabky.. Neviem si to presne predstavit.. Hlavne vo vnutry.. (este som nesiel v takom afte)
http://lubos.data-baze.com/okno.gif
moje okno od vyroby
nenapadlo me to fotit zevnitr, ale zitra to pro tebe udelam
pro jistotu, je to mk1, rv1996 1.1 55s
Mám punto 96 ELX Sporting a střešní okno mám, je tam tuším co tak origo, ale docela nehezky to kolem něj už profukuje, takže mě čeká výměna těsnění.
Spíš jsem přemejšlel, jak to hezky napojit na alarm, aby se mi dovírali okna i šíbr Ale to hledání kabelú bude asi peklo. Jestli jste to někdo hledal, bodla by odpověď klidně na mejla ( Palivec@seznam.cz).
Dík a mějte se
Mám tam taky okno, a myslím si, že je tam od výroby, vypadá úplně stejně jako to co tam má lubos . Dokonce i stejná barva laku Jen se chci zeptat, jestli nevíte, kde by se dalo koupit nový to těsnění kolem dokola. Docela mi vadí jak je slyšet jak tam profukuje...A nebo máte nějakej fígl? Jen to nechci oblepovat....
ja ho mam tez origo pekny stylovy nenapadny... netece tam ... (1.2 60SX) ale radeji se priznam pevna strecha je pevna strecha hned bych vedel kdyby tam nebylo co tam vymyslet
Dohy píše:ja ho mam tez origo pekny stylovy nenapadny... netece tam ... (1.2 60SX) ale radeji se priznam pevna strecha je pevna strecha hned bych vedel kdyby tam nebylo co tam vymyslet
Co chceš vymyslet do střechy? Zase nějakou díru co?