MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) LilSuky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) LilSuky
http://ukazto.com/?id=7145926&klic=YW2QplVM&overall=1
Tak toto je moje zlatko.Sice niesu urobene ziadne velke veci ale uz sa na tom pracuje.....mracitka uz mam len som nenasiel nikoho kto by mi ich nastriekal.....vzduchovy filter vlastne hrybyk sa bude montovat v priebehu dvoch tyzdnov......stredovy panel na palubovke, vnutorne klucky, bocne vetraky a mozno aj vonkajsie spätne zrkadla su budu farbit.....momentalne ma najme zaujima interier a ako exterier....auticko je momentalne len v stave z dobrou muzikou bez SW.......touto cestou si chcem ukazat este moje mlada a zaroven si velmi rad precitat par vasich komentarov vdaka ktorym mozno nieco pomenim a urobim z puntitka punto.......
P.S.:Ospravedlnujem sa za tu spinu na vozidle...
Tak toto je moje zlatko.Sice niesu urobene ziadne velke veci ale uz sa na tom pracuje.....mracitka uz mam len som nenasiel nikoho kto by mi ich nastriekal.....vzduchovy filter vlastne hrybyk sa bude montovat v priebehu dvoch tyzdnov......stredovy panel na palubovke, vnutorne klucky, bocne vetraky a mozno aj vonkajsie spätne zrkadla su budu farbit.....momentalne ma najme zaujima interier a ako exterier....auticko je momentalne len v stave z dobrou muzikou bez SW.......touto cestou si chcem ukazat este moje mlada a zaroven si velmi rad precitat par vasich komentarov vdaka ktorym mozno nieco pomenim a urobim z puntitka punto.......
P.S.:Ospravedlnujem sa za tu spinu na vozidle...
http://lado88.rajce.net/Punto" onclick="window.open(this.href);return false;
Punto Mk1 1.1 55 40kw r.v.:97
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) LilSuky
Pěknej Puntík Tak pokud se chceš pustit do úprav interéru, tak co třeba flock? Jinak ty přední repráčky jsou dobrý, ale to uchycení je tam takový divný to by chtělo nějak vylepšit. Dále si sežeň středovej tunel A modrý parkovačky to už moc nefrčí
Fiat Ulysse, rv. 95, 2.0 benzín
punto
tie parkovacky som dostal do daru od znameho tak ich tam mam....vyzera to povedzme ze fajn....mohol by si mi pls priblizit vyraz stredovy tunel lebo mne to moc nehovory a ani vyraz flock....zacinam cize som este dost velky laik....no to prichytenie reprakov prednych je naozaj blbe ale nevedeli sme to ako vyriesit lebo sa niak nezmestili namiesto originalov....ten krit sa tam nevedel dat potom naspet tak sme to vyriesili takto.....ale inac dakujem za pochvalu a tvoje pripomienky a navrhy si vazim....thx...
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: punto
Středove tunel je toto:
Je to část od rádia po ručku. Dával se do aut s lepší výbavou a je jsou celkem na dračku a taky jsou špatně k sehnání. Flock je povrchová úprava čehokoliv. Je to nanesení drobných částeček látky, které se přilepí na lepidlem natřený povrh. Vypadá to takto:
Je to část od rádia po ručku. Dával se do aut s lepší výbavou a je jsou celkem na dračku a taky jsou špatně k sehnání. Flock je povrchová úprava čehokoliv. Je to nanesení drobných částeček látky, které se přilepí na lepidlem natřený povrh. Vypadá to takto:
no vyzera to super.....uz viem co si myslel tym strednym tunelom....ten zhanam aj ja ale neda sa zohnat...a ked aj hej tak velmi draho...zatial nemam vela penazi na upravu cize robim len lacne upravy...tak ako mas ty urobeny ten stred myslim tu farbu tak aj ja to budem robyt teraz niekedy....idem to nastriekat na modro plus bocne ventili.....ten flock vyzera paradne ale to je uz asi velmi velka babracka s tym a asi aj draha...inac otazka dvere mas original lebo ja tam mam hore na dverach taku latku a ty tam mas tapacir.....inac to co mas na palubovke nad tou uloznou budkou je co ja to nemam ale uz som to vydel aj u toho bulgarian fest ci ake ma meno....
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Toto není moje Punto, ale kamaráda. Já zatím nemám flock, ale taky nad ním uvažuju. Jinak místo topacu tam má kamarád kaženku a to nad tím kastlíkem co ty tam nemáš je airbag spolujezdce. Jinak by jsi se divil, ale ten flock není zas až tak drahej. Palubka tak max do tisícovky.
do 1000........to naozaj......ak ta smiem poprosit vies mi nieco o tom zistit vlastne o cenach na slovensku.....alebo ak by som prisiel do ciech ako dlho by to trvalo......
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
auto
to akoze sa ta kupit ten stredovy panel aj tu na fore.....co sa tyka toho potahu palubovky no ja by som aj vydrzal par dni nejazdit a urobit si ten potah mozno sam alebo s niakymi sikovnymi kamosmi len by som potreboval niaky navod na rozobranie komplet celej palubovky....ale vysvetlenie by som potreboval niak lajcky lebo este sa moc nevyznam....
Re: auto
Prosim te pokud jsi uplny lajk tak se to rozdelavani palubky radeji ani nepoustej neni to tak jednoduchy a nech to na servise..
LilSuky píše:to akoze sa ta kupit ten stredovy panel aj tu na fore.....co sa tyka toho potahu palubovky no ja by som aj vydrzal par dni nejazdit a urobit si ten potah mozno sam alebo s niakymi sikovnymi kamosmi len by som potreboval niaky navod na rozobranie komplet celej palubovky....ale vysvetlenie by som potreboval niak lajcky lebo este sa moc nevyznam....