Problém s autorádiem
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Problém s autorádiem
Čau všichni, už celý jeden den vlastním Fiat Bravo 1,6 16V r.v. 1996 a hned se vyskyt problém s autorádiem. Originální jsem vyndal a dal jsem tam jiný. Radio hraje ale problém je v tom že při zapnutí klíčku se rádio resetuje a vymažou se mi všechny uložené stanice, nastavení atd. Jsou tam dva klasický iso konektory ale pak je tam ještě jeden barevnej konektor který už nemam kam zastrčit. Tak právě nevim jestli se to nemusí u neoriginálního rádia nějak poštělovat. Nevíte někdo??
- Reklama
Re: Problém s autorádiem
Ted sem to delal stejnej problem musel sem překlenovat stalej proud+ červenej drat konektorA pin7 na ten co by u noveho radia u meho na pin4 a v poho ted radio hraje i při vyp.kličkulzika píše:Čau všichni, už celý jeden den vlastním Fiat Bravo 1,6 16V r.v. 1996 a hned se vyskyt problém s autorádiem. Originální jsem vyndal a dal jsem tam jiný. Radio hraje ale problém je v tom že při zapnutí klíčku se rádio resetuje a vymažou se mi všechny uložené stanice, nastavení atd. Jsou tam dva klasický iso konektory ale pak je tam ještě jeden barevnej konektor který už nemam kam zastrčit. Tak právě nevim jestli se to nemusí u neoriginálního rádia nějak poštělovat. Nevíte někdo??
Brava 1,2 16V červena r.v 99
Nexia GTX 1,5 16V Hatchback3 bíla r.v 96
předtím Favo 136 r.v 90
Nexia GTX 1,5 16V Hatchback3 bíla r.v 96
předtím Favo 136 r.v 90