Brava 1.2 alebo Punto MK2 1.2 ?
Moderátor: peta.smolik
Brava 1.2 alebo Punto MK2 1.2 ?
Potreboval by som poradiť. Ide mi hlavne o spoľahlivosť.
Brava resp. Bravo 1,2 alebo Punto MK2 1,2 ? Ďakujem.
Brava resp. Bravo 1,2 alebo Punto MK2 1,2 ? Ďakujem.
- Reklama
Ak si rozhodnutýpre motor 1,2 tak v Punte stačí ale v Brave je to lemra a musíš to točiť aby to šlo tak záleží len na tom aké velké auto chceš .
Ak chceš auto velké a nepotrebuješ z toho raketu tak Brava 1,2 dobrá volba ale ak jazdíš na dlhšie trate naložený dialnice tak určite motor 1,6.
Podla mna je dobrá volba Punto MKII prípadne MK2b a 1,2-16v .
ale do mesta a kratke vzdialenosti Brava 1,2 -16 v je tiež dobrá volba len ono to človeka prestane baviť časom
Ak chceš auto velké a nepotrebuješ z toho raketu tak Brava 1,2 dobrá volba ale ak jazdíš na dlhšie trate naložený dialnice tak určite motor 1,6.
Podla mna je dobrá volba Punto MKII prípadne MK2b a 1,2-16v .
ale do mesta a kratke vzdialenosti Brava 1,2 -16 v je tiež dobrá volba len ono to človeka prestane baviť časom
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Neviem kolko zerie v meste, ale moja priemerna spotreba za tento rok je 5,9. Jazdim kazdy den, do roboty to mam po meste cca 13km a po dialnici cca 20km. A kazdy vikend po okreskach cca 150km. So spotrebou som spokojny, ak by som si ale mal vybrat opat, asi by som siahol po tom 16V motore (mam 8V - 60koni - 102Nm)
Punto MK2 1.2 8V ELX
osobne som nemal ale maj ju kamarát a jazdil som na nej preto sa mi zdalo v porovnaní z puntom že to už je poznať tá váha naviše ako konfort výšší to uznávam a uraziť som nechcel nikoho len píšem svoj názor .HynX píše:mal si bravu ked tak posudzujes?majco píše:...ale v Brave je to lemra a musíš to točiť aby to šlo...
Pri volbe Auta si človek musí zrovnať priority na čo to auto chce a podla toho si kúpiť .
Osobne by som kúpil teraz Bravu ale ja už jazdenky nechcem tak bude časom Grande dúfam ale teraz stavám dom takže stačí aj mk1 1.1 8v
Naposledy upravil(a) majco dne 22 pro 2008, 12:06, celkem upraveno 1 x.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
neboj, nikoho si neurazil, len porovnavamemajco píše:osobne som nemal ale maj ju kamarát a jazdil som na nej preto sa mi zdalo v porovnaní z puntom že to už je poznať tá váha naviše ako konfort výšší to uznávam a uraziť som nechcel nikoho len píšem svoj názor .HynX píše:mal si bravu ked tak posudzujes?majco píše:...ale v Brave je to lemra a musíš to točiť aby to šlo...
Pri volbe Auta si človek musí zrovnať priority na čo to auto chce a podla toho si kúpiť .
uznavam, ze ak mas Punto 1.2 16V, tak je to sviznejsie ako Brava 1.2 16V, ale to len preto, ze je lahsie, motory maju skoro rovnake. Treba brat ohlad aj na to, ze 16 ventilove motory su vysokootackove, takze ak jazdis do 2tisic, tak ten motor chudacik podtacas. No ak mas 1.2 8V, tak si myslim ze sa to s 16V Bravou neda porovnat.