Servisni historie vozidla
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Servisni historie vozidla
Ahoj lidi,mám vyhlídnutou Multiplu JTD za rozumný peníz a chtěl bych o ní vědět něco víc. Poradte mi prosím kde tyto informace mohu získat. VIN ZFA18600002142395 Díky moc.
- Reklama
- Matess
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Já Ti podle EPRu mohu zjistit skutečný rok a měsíc výroby, barvu interiéru, čísla motoru a rámu a nějaké další drobnosti. Kdyžtak mi napiš na mail.
Servisní úkony lze také zjistit ve Fiatu, ale jen za předpokladu že je někdo dělal ve značkovém servisu a byly do systému zadány. Většinou lze zjistit jen reklamace a to se mi podařilo jen jednou a k ničemu to nebylo.
Po napíchnutí na diagnostiku ve Fiatu Ti také určitě zjistí stav km v řídící jednotce. Ale i třeba to kolikrát byl motor přetočen do omezovače, alespoň mi to borec u té mojí ukazoval.
Servisní úkony lze také zjistit ve Fiatu, ale jen za předpokladu že je někdo dělal ve značkovém servisu a byly do systému zadány. Většinou lze zjistit jen reklamace a to se mi podařilo jen jednou a k ničemu to nebylo.
Po napíchnutí na diagnostiku ve Fiatu Ti také určitě zjistí stav km v řídící jednotce. Ale i třeba to kolikrát byl motor přetočen do omezovače, alespoň mi to borec u té mojí ukazoval.
Fiat MAREA Weekend - 100 16V ELX 76Kw *09/1999 (již tatínkova)
Fiat BARCHETTA - 1,8 VFD 96Kw limited edition *02/1998 (služení kráska)
Fiat MULTIPLA - 1,9 JTD 85Kw Dynamic *04/2004 (rodina už se nedusí)
Fiat BARCHETTA - 1,8 VFD 96Kw limited edition *02/1998 (služení kráska)
Fiat MULTIPLA - 1,9 JTD 85Kw Dynamic *04/2004 (rodina už se nedusí)