pokuta-prosím o radu
Moderátor: peta.smolik
pokuta-prosím o radu
Mělník ,železniční přejezd rychlost 30.Vyfotili mě až za přejezdem ráno ve tmě.značka přejezdu je evidentně za mnou a foto nemá údaj o rychlosti. druhá fotka je snad 50m od přejezdu a je na ní rychlost 54-odečetli mě toleranci a prý jsem přejel přejezd rychlostí 51 a mám zaplatit 2500.dá se s tím něco dělat? mám se odvolat a počkat na řešení soudní??
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
pokud podle fotky není prokazatelné, že jsi jel přes přejezd rychle, tak se odvolat můžeš a vyhraješ. Ale nejdřív musíš zaplatit pokutu, pak se odvolat a pokud to dobře dopadne, tak ti pokutu vrátí. Spíš zkus říct, že to dáš do televize. Kámoš takhle uhájil pokutu, kdy ho takhle blbě vyfotili
Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
A co tak nic neplatit a pri spravnim rizeni se hajit osobou blizkou? Staci si vygooglit par odkazu a najdes k tomu hromadu clanku.
Btw ten Melnik jsem videl v TV a je to pekny hnus, co tam Ti radni s tou soukromou firmou delaji za business. Toto je typicka represe, s poucenim ridicu to nema nic spolecneho. Navic to neni ani prejezd, ale pouze vlecka.
Btw ten Melnik jsem videl v TV a je to pekny hnus, co tam Ti radni s tou soukromou firmou delaji za business. Toto je typicka represe, s poucenim ridicu to nema nic spolecneho. Navic to neni ani prejezd, ale pouze vlecka.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
F/I/A/T PUNTO 1.2 8V ELX 11/1999 44kW (MK2)
-
- Začátečník
Zdar, těch 2500,- ti přišlo už v přikazní řízení o přestupku nebo ti to řekl jen ten policajt? V každém případě v dešním právním systému platí pokuty jen hlupáci. Ukázali ti fotku na které je ta rychlost a hlavně je na ní vidět, že řídíš ty? Jestli tam nejsi k poznání řekni jen jak radil Graun, že řídila osoba blízká a je hotovo. Jinak když se odvoláš, tak bude zahájeno správní řízení, kam si pozvou Tebe a toho policajta a bude se prokazovat vina. Žádnej soud z toho nebude, akorát když se ti prokáže ta vina, zaplatíš jak tu pokutu, tak i výlohy za zahájení spr.říz tj. 1000,-Kč.
Ano, ale i v tom spravnim rizeni se to da uhajit. Hlavne se nesmi tvrdit, ze nevis kdo ridil. Ty to vis, ale nebudes vypovidat vuci nekomu blizkemu, byt si to Ty samRoman Ropazu píše:Zdar, těch 2500,- ti přišlo už v přikazní řízení o přestupku nebo ti to řekl jen ten policajt? V každém případě v dešním právním systému platí pokuty jen hlupáci. Ukázali ti fotku na které je ta rychlost a hlavně je na ní vidět, že řídíš ty? Jestli tam nejsi k poznání řekni jen jak radil Graun, že řídila osoba blízká a je hotovo. Jinak když se odvoláš, tak bude zahájeno správní řízení, kam si pozvou Tebe a toho policajta a bude se prokazovat vina. Žádnej soud z toho nebude, akorát když se ti prokáže ta vina, zaplatíš jak tu pokutu, tak i výlohy za zahájení spr.říz tj. 1000,-Kč.
F/I/A/T MAREA WEEKEND 1.6 16V ELX 7/1998 76kW
Re: pokuta-prosím o radu
Forum trochu spí ( na Citroenech taky-mám pocit , že víc patřím sem) tak vám napíšu jak tahle kauza dopadla. Podal jsem odpor(fakt se tomu tak říká),poslal doporučeným dopisem a nic se nedělo.U nás jsem se ptal na své body atd. a poradili mi na úřadě , že jestliže do 30 dnů nic neodpoví , tak je to pasé. Ale nedalo mi to , asi po 4měsících jsem poslal dopis s doručenkou , ať se vyjádří a po hodně dlouhé době mi odpověděli , že se řízení proti mě zastavuje. Takže vše dobře dopadlo,stálo mě to akorát 2x poštovné.