MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Narayen
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Narayen
Tak jsem se rozhodl že bych už konečně mohl ukázat světu jak jsem si vymazlil svého punťu. Koupil jsem ho koncem prosince 07, jako první bylo auto dáno dokupy a připraveno na technickou, po původních majitelích bylo hodně zašlé, ale vše bylo ok. Najeto necelých 95k km. Jelikož jsem veliký fanda do muziky, první peníze šli na rádio a sub se zesíkem, poté repro atd. Nyní jsem koupil vše co jsem si plánoval, ted jenom šetřím na nárazníky a prahy tady jsou fotečky http://narayen.rajce.idnes.cz/punto/
- Reklama
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
-
- Začátečník
Re: MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje;-) Narayen
Ahoj
Tvoje Punto je fakt pěkný, ještě ty nárazníky no :D a můžu se taky zeptat čím jsi dělal ten interiér? Vypadá to super
A co po motorový stránce hm?
Tvoje Punto je fakt pěkný, ještě ty nárazníky no :D a můžu se taky zeptat čím jsi dělal ten interiér? Vypadá to super
A co po motorový stránce hm?
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
docela mě štvete nikdo se na mé punto nedívá po dlouhé době jsem dám co jsem "aktualizoval" na mém puntu: výměna 1 zadního ložiska, bílé blinkry, spravení chrčení předního repra, koupě nových nárazníků , které zatím neokusily mé auto no a to nejhlavnější vypnutí imma -> hurááá a přezuto na zímní pneu 145/60
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
ten lakovanej interier vypadá fakt hezky, bral jsi to i základem na plasty nebo jenom tím sprejem od foliatecu?
jinak peníze a Punto - já do něj nedávno narval skoro 10k, jenom aby byla technická (a to bylo přitom v docela dobrým stavu)
jinak peníze a Punto - já do něj nedávno narval skoro 10k, jenom aby byla technická (a to bylo přitom v docela dobrým stavu)
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
naoko se zdálo v pohodě, ale podvozek si žádal nový tlumiče, koncový díl výfuku, totálně sjetý byly kotouče a navíc jsem měnil i hadice k brzdám celkově
takže to +- vyšlo na 10k, ale zase jsem teďka v klidu, karoserie je v pohodě, tyhle problémy prostě "nebyly vidět"
takže to +- vyšlo na 10k, ale zase jsem teďka v klidu, karoserie je v pohodě, tyhle problémy prostě "nebyly vidět"
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je