ahojte vsetci.
kupil som v taliansku stilo combi trosku burane. doviezol som ho na slovensko a s talianom som sa dohodol ze ked odhlasi auto tak mi postou posle odhlasku a tech. preukaz. ja som zatial tu dal auto opravit a prisiel mi postou original odhlaska a kopia tech. preukazu s nejakymi peciatkami. ked som isiel na kontrolu originality tak ma odpisali ze potrebujem original technicaku. tak som volal do talianska a ten talian na urade povedal ze ho predava do ZSSR a nie do EU /slovenska/ a ked sa odhasuje auto do ineho statu ako EU tak original technicaku likviduju v taliansku a posielaju kopiu s tymi peciatkami. talian len talianom zostane ked si mysli ze slovensko patri do ZSSR. tu na uradoch mi povedali ze potrebujem original. neviete nahodou niekto poradit ako to cele vybavovanie v taliansku prebieha, co k tomu potrebujem, kolko to cele stoji a ako dlho to trva kym sa to vybavi.
dakujem vopred za radu
p.s. opravene krasne stilo mi stoji na dvore a ja sa nan mozem iba pozerat-no ide ma porazit
prosim poradte. potrebujem novy tech. preukaz
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
- Noinu27
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re
1. Odrbal ta krasne, pretoze ak ti orig. TP neposlal s odhlaskou, tak sa nan mozes len pozerat.
2. V EU plati pravidlo, odhlaseny voz s org. TP s odhlaskov musi mat majitel + nejake prehlasenie o kupe, alebo zmluvu o kupe + test originality.
3. Skus to cez toho taliana inac to nevidim, len na cierne papiere, a to uz neni OK.
2. V EU plati pravidlo, odhlaseny voz s org. TP s odhlaskov musi mat majitel + nejake prehlasenie o kupe, alebo zmluvu o kupe + test originality.
3. Skus to cez toho taliana inac to nevidim, len na cierne papiere, a to uz neni OK.
[b]Fiat Punto ACT 1,2 RED DEVIL 2010[/b]
ved ale novy technicky sa da vybavit aj na uradoch mi povedali ze si mam vybavit duplikat a potom bude vsetko ok. o ziadnych ciernych papieroch nebola rec.
ale dik za reakciu
.....
Ja som nechcel navadzat na cierne papiere... ale ked si ich vybavis, napis kolko casu a penazi ta to stalo !!! Len pre zaujimavost. Lebo inu moznost oficialnu nemas !!! N27
ale dik za reakciu
.....
Ja som nechcel navadzat na cierne papiere... ale ked si ich vybavis, napis kolko casu a penazi ta to stalo !!! Len pre zaujimavost. Lebo inu moznost oficialnu nemas !!! N27