rozvody 1.9JTD
Moderátor: peta.smolik
rozvody 1.9JTD
zdravím vás všechny chci se zeptat při kolika ujetých kilometrech je třeba měnit rozvody?Mám najeto112000 a myslím že je nejvyšší čas,nebo se da ještě něco ně ujet.předem díky
- Reklama
Ve 112 tisících bych určitě na nic nečekal .Ve Fiatu,myslím originál servisy se dělají rozvody už kolem stovky .Ale předepsaný interval je opravdu 120 tisíc km nebo 5 let,samozřejmě při normálním zatěžování vozu.Pochopil sem že určitě nejsi první majitel takže nemůžeš vědět jak se k tomu choval předchozí,takže opravdu na nic nečekat.Ať ti jezdí bez failure
Zkusím odpovědět i na nevyřčené otázky.
Doporučuje se měnit i s vodní pumpou. Cena kompletní sady ND (řemen, napínací, vodící kladky, wasserpumpe) v prvovýrobní kvalitě do 4.000 CZK vč. DPH. Pro šikovného mechanika práce na 5 hodin včetně cigára. Pokud se nepletu (jsem líný to hledat), Fiat stanovuje normu 3,5 hodiny, ale bez pumpy.
Všechny důležité informace už, myslím, máš, tak ať Ti to jezdí!
Doporučuje se měnit i s vodní pumpou. Cena kompletní sady ND (řemen, napínací, vodící kladky, wasserpumpe) v prvovýrobní kvalitě do 4.000 CZK vč. DPH. Pro šikovného mechanika práce na 5 hodin včetně cigára. Pokud se nepletu (jsem líný to hledat), Fiat stanovuje normu 3,5 hodiny, ale bez pumpy.
Všechny důležité informace už, myslím, máš, tak ať Ti to jezdí!
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
-
- Začátečník