rozvody 1.9JTD

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
king-IV
Začátečník

rozvody 1.9JTD

Příspěvek od king-IV »

zdravím vás všechny chci se zeptat při kolika ujetých kilometrech je třeba měnit rozvody?Mám najeto112000 a myslím že je nejvyšší čas,nebo se da ještě něco ně ujet.předem díky
Reklama

Vette
Fiaťák

Příspěvek od Vette »

malo by to byt pri 120000km myslim...
Punto II 1,9JTD 80kw
ekr1
Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ekr1 »

Ve 112 tisících bych určitě na nic nečekal .Ve Fiatu,myslím originál servisy se dělají rozvody už kolem stovky .Ale předepsaný interval je opravdu 120 tisíc km nebo 5 let,samozřejmě při normálním zatěžování vozu.Pochopil sem že určitě nejsi první majitel takže nemůžeš vědět jak se k tomu choval předchozí,takže opravdu na nic nečekat.Ať ti jezdí bez failure :)
kejml
Znalec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejml »

Zkusím odpovědět i na nevyřčené otázky.
Doporučuje se měnit i s vodní pumpou. Cena kompletní sady ND (řemen, napínací, vodící kladky, wasserpumpe) v prvovýrobní kvalitě do 4.000 CZK vč. DPH. Pro šikovného mechanika práce na 5 hodin včetně cigára. Pokud se nepletu (jsem líný to hledat), Fiat stanovuje normu 3,5 hodiny, ale bez pumpy.
Všechny důležité informace už, myslím, máš, tak ať Ti to jezdí!
1.2 F.I.R.E. 44 kW ex.
0.4 i.e. 24 kW
1.8 TSI 132 kW
filla pavel
Začátečník

Příspěvek od filla pavel »

nechal jsem si delat rozvody ve fiatu a vyšlo to na 8.000kč se zarukou na dve leta
king-IV
Začátečník

Příspěvek od king-IV »

díky všem za radu :) zítra se pojedu objednat na výměnu,jenom ještě jedna otázka je lepší fiat servis nebo stačí obyčejný automechanik(myslím že je dobrý)mám totiž servisku a mam tím obavy že by ta oprava tam nebyla zapsána aby ztoho nebyl později problem?
Odpovědět

Zpět na „Stilo“