Ahoj, mám palio 1,2 r.v. 1998 a jsem s ním celkem spokojena až na několik problémů, o kterých bych se ráda dozvěděla více jak je řešit apod.
1. řadící páka se mi z dvojky nevrací zpět na střed, takže musím na trojku řadit jedním tahem, občas se mi to stane třeba i u jiných rychlostí
2. věčný problém nefugujících denních kilometru, počítá pouze od 0-9, všechna ostatní počítadla fungují
3. mám černou barvu a na autě je vidět několik škrábanců, bohužel podle štítku na dveřích nezjistím přesné číslo této barvy, jde to zjisti i jinak. Ráda bych ten lak trošku zrenovovala.
Byla bych ráda kdybyste mi dali aspoň pár rad, a pokud víte kolik by se pohybovala cena opravy třeba u bodu 1 a 2 byla bych ráda.
Několik Problémů!
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
1.
2. ak vsetko ostatne funguje, tak najskor bude zodrate ozubene kolecko. Ak sa to da rozobrat, tak mozno by islo opravit. Ak nie, tak potom zhanat pristrojovku z vrakaca. Cena asi od 1500.
3. mam tiez ciernu. Vo Fiate podla VIN-u neboli schopni povedat cislo farby, tak som kupil ciernu na Alfu, pasuje skoro presne.
2. ak vsetko ostatne funguje, tak najskor bude zodrate ozubene kolecko. Ak sa to da rozobrat, tak mozno by islo opravit. Ak nie, tak potom zhanat pristrojovku z vrakaca. Cena asi od 1500.
3. mam tiez ciernu. Vo Fiate podla VIN-u neboli schopni povedat cislo farby, tak som kupil ciernu na Alfu, pasuje skoro presne.
Palio Weekend, 1.2, 75k - minulost :) => Peugeot 307 1.6
Punto II, 1.2, 44 kW
Punto II, 1.2, 44 kW
- Noinu27
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re
1. Tu to tiez vidim v prevodovke ale este povedz ci to robi aj z jednotky, je to dolezite, inak to vidim na rozhodenie prevodovky, ale len pre machra
2.Ciselniky su dost chabe a ked sa niekedy len trosku priskrtia nejakou spinou, tak to hapruje a ulomi sa
3. S tou farbou by som to videl, .. Skoda ze nie si od nas tu mame jednu firmu a ta miesa original farby na vsetky auta a v dobrej cene. Ale to musis donies auto na vychod
2.Ciselniky su dost chabe a ked sa niekedy len trosku priskrtia nejakou spinou, tak to hapruje a ulomi sa
3. S tou farbou by som to videl, .. Skoda ze nie si od nas tu mame jednu firmu a ta miesa original farby na vsetky auta a v dobrej cene. Ale to musis donies auto na vychod
[b]Fiat Punto ACT 1,2 RED DEVIL 2010[/b]
1. muze to delat kulisa razeni - staci promazat, pak muzou bys zatuhly
lanovody - promazat olejem
2. co se tyce kilometrovniku - vytahnout vycistit promazat
A na tu barvu obyc cerna tuzka na opravu laku ...
lanovody - promazat olejem
2. co se tyce kilometrovniku - vytahnout vycistit promazat
A na tu barvu obyc cerna tuzka na opravu laku ...
... Renault Clio III 2006 1.2 16v 55kw ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
... Renault Megane II Grandtour 2004 1.5dci 60kw ...
... ex Punto II 99 1.2 8V 44kw ELX ...
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
několik problémů
Co se týče řazení a tachometru souhlasím s předešlýmy návrhy. Co se týče barvy navštiv: "http://www.spangerum.com:7080/navi?KEY=STARTUP". Podle VIN Ti ukáže nejen č. barvy ale i vzorek a barvu čalounění.