Zdarec Lidicky, koupil jsem nedavno Punto 2 (1999) s 19D se 44Kw. Je to jeste atmosférický diesel. Motor chodil a vcelku nedelal zadne oblacky. Ma najeto tachometrovych 130t , ja najel 4t a ted zacalo brutalne kourit. Do 2500 otacek vubec nic, ale jak slapnu a otacky vyleti nad 3000 tak auta zustavaji stat v krizovatce, pac nic nejde vydet. Husty cerny dym. Pridavam aditivum od Castrolu do nafty. Nafta je z schellky. Olej jsem daval Total 10w40, co tam bylo predtim nevim. Dolivam 1l na 2000Km, ale je trosku prskla vana, takze s ni kape. Trochu ubylo vody v nadobce. Vzduchovy a palivovy filtr je new pred 4000km.
Nevite nekdo co s tim, jesli jste nemeli neco podobneho? Dik za info
1.9D KOUŘÍÍÍ_HELP
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
- Reklama
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Spatne se ti spaluje nafta...cili muzou byt spatne vstriky ze uz malo rozprasuji...nebo neco podelaneho z predvstrikem.Nafta potrebuje na horeni urcitej cas...cim vetsi otacky...tim tam ta nafta se vstrikuje o neco drive....a to je mozna tvuj problem...vstrikuje porad stejne...neztihne se spalit dostatecne a proto ten cernej dym.
www.lanciaklub.cz
Lancia Kappa 2.4 tds
Fiat Punto limited edicione Hlx 1.2 75k po kompletni G.O.
ex 3x lancia thema 2.5 td
ex lancia prisma 1.9 d
ex lancia delta 1.9 td
ex lancia dedra 1.9 td
Lancia Kappa 2.4 tds
Fiat Punto limited edicione Hlx 1.2 75k po kompletni G.O.
ex 3x lancia thema 2.5 td
ex lancia prisma 1.9 d
ex lancia delta 1.9 td
ex lancia dedra 1.9 td
Re: 1.9D KOUŘÍÍÍ_HELP
Problém - najčastejšie váha vzduchu -dať na počítač a pozrieť požadované množstvo ktoré potrebuje riadiaca a množstvo vzduchu čo merá váha vzduchu! Další problém zasranej vzduch. filter aebo vstrekovače povedali koniec ale to je malo pravdepodobnéCamillo píše:Zdarec Lidicky, koupil jsem nedavno Punto 2 (1999) s 19D se 44Kw. Je to jeste atmosférický diesel. Motor chodil a vcelku nedelal zadne oblacky. Ma najeto tachometrovych 130t , ja najel 4t a ted zacalo brutalne kourit. Do 2500 otacek vubec nic, ale jak slapnu a otacky vyleti nad 3000 tak auta zustavaji stat v krizovatce, pac nic nejde vydet. Husty cerny dym. Pridavam aditivum od Castrolu do nafty. Nafta je z schellky. Olej jsem daval Total 10w40, co tam bylo predtim nevim. Dolivam 1l na 2000Km, ale je trosku prskla vana, takze s ni kape. Trochu ubylo vody v nadobce. Vzduchovy a palivovy filtr je new pred 4000km.
Nevite nekdo co s tim, jesli jste nemeli neco podobneho? Dik za info
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996