Závěs pro odtah vozidla
Moderátor: peta.smolik
Závěs pro odtah vozidla
Zdravím všechny,
před nedávnem jsem si chtěl koupit vlečné lano na své Seicento. Po prohlídce auta jsem ale zjistil, že ho nebudu mít kam přivázat - pokud budu chtít někoho vléci nebo být vlečen
Ptám se proto - máte na svých Seicentech závěsy pro odtah vepředu a vzadu? Já je na svém autě nenašel. Jak se potom řeší odtah?
Díky za příspěvky.
před nedávnem jsem si chtěl koupit vlečné lano na své Seicento. Po prohlídce auta jsem ale zjistil, že ho nebudu mít kam přivázat - pokud budu chtít někoho vléci nebo být vlečen
Ptám se proto - máte na svých Seicentech závěsy pro odtah vepředu a vzadu? Já je na svém autě nenašel. Jak se potom řeší odtah?
Díky za příspěvky.
- Reklama
Re: Závěs pro odtah vozidla
v prednom a aj v zadnom nárazníku máš zásleku ktorú ked vylupneš tak potom tam naskrutkuješ vlečné oko čo máš v kufri pri rezerveBoris píše:Zdravím všechny,
Díky za příspěvky.
je to v návode pri aute
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Ještě bych se chtěl zeptat:
nevíte někdo, jaký je závit v oku pro vlečné lano?
-Jaký průměr?
-Je metrický?
-Má jemné stoupání, to vím, ale jaké (A, B, C, D,...)? Víte to někdo přesně?
Oko se závitem nechci kupovat (připadá mi to zbytečně drahé), dám ho vyrobit, ale potřebuji přesně specifikovat závit.
Díky
-Jaký průměr?
-Je metrický?
Oko se závitem nechci kupovat (připadá mi to zbytečně drahé), dám ho vyrobit, ale potřebuji přesně specifikovat závit.
Díky
-
- Znalec
metrickej bude urciteBoris píše:Ještě bych se chtěl zeptat:
-Jaký průměr?
-Je metrický?
Díky
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
Ahoj, tak jsem ti to spočítal. Počet závitů je 19, délka závitu je 29mm, vnější průměr závitu je 13,9 mm. Nejsem strojař, tak nepoznám, co je to za stoupání. Jo a vepředu je kónus o délce 1,5mm, asi aby se to lépe chytlo do závitu na autě. Na druhé straně závitu, než to přejde na tyčku oka (průměr 16mm) je tam ještě kousek bez závitu o průměru 13,8mm a délce 5mm a pak to přechází asi pod úhlem 45 stupňů na ten průměr 16mm. Tak doufám, že je to srozumitelný. Ja a až to budeš mít, možná to nepůjde dobře našroubovat na auto, mě to tam taky dobře nejde, protože ten závit na autě je docela orezlý a chtěl by taky proříznout závitníkem.
Panda 1.2 r.2018
Seicento S 1.1MPI r.2000 ...už jen ve vzpomínkách
- Gaaspi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja to taky nemám v kufru při rezervě taky ho mám second hand ale dobře že sem si mohol tohlo přečíst nebo sem si myslel ža někde pod nárazníkem by mělo být automaticky přidělané U-čko na tahání ako to je běžné u aut. Tenhle patent jsem ještě nevidel. Ale v mototechne by ten díl měli mít že jo?
KIA Sephia -> Škoda Favorit -> Škoda 120 -> Škoda Felicia -> Daewoo Racer -> Fiat Seicento
V mototechně asi ne, ale lze je koupit zde: https://www.fiatdily.cz/ostatni-dily-karoserie140" onclick="window.open(this.href);return false;
Panda 1.2 r.2018
- Gaaspi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Díky za stránku. Neni to až tak drahé. Jsou i použity co úplne stačí a v přepočtu mě to vyjde něco přes 10 eur takže pohoda. Já s tým malým špuntem nechci vléct ale já vlečen určitě budu. Ještě jsem neměl auto co by se pořád nekazilo.
KIA Sephia -> Škoda Favorit -> Škoda 120 -> Škoda Felicia -> Daewoo Racer -> Fiat Seicento
No, když se dívám na tvůj žebříček aut ...
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
V lete nahodí bicykel
A asi aj ja...
A asi aj ja...
2004 Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD (84.5 kW / 115 PS
Multipla JTD r.v. 2005 (zabavila mi ju manželka a učí ju na benzín :D :D :D )
Punto 1.9JTD - - r.v. 1999 - EX)
(Punto 1.1 - r.v. 1995 - EX)
(všade kam smú - Metabondy)
Multipla JTD r.v. 2005 (zabavila mi ju manželka a učí ju na benzín :D :D :D )
Punto 1.9JTD - - r.v. 1999 - EX)
(Punto 1.1 - r.v. 1995 - EX)
(všade kam smú - Metabondy)
- Gaaspi
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pre mňa je auto vícmenej hobby. Já vlastne auto ani nepotřebuju jelikož do práce zajdu pěšky, bydlím v okresním měste kde máme všechno (kromě STK) takže vše vybavím doma a nemusím ani opouštěť město. Auto je pro mě potěšení, pro zábavu jako travič volního času.
Je dobré oko ve výbavě mít, ale já ho ještě nepoužil, za celou dobu života auta a 109 tisíc km nebyl odtah potřeba.Gaaspi píše:Díky za stránku. Neni to až tak drahé. Jsou i použity co úplne stačí a v přepočtu mě to vyjde něco přes 10 eur takže pohoda. Já s tým malým špuntem nechci vléct ale já vlečen určitě budu. Ještě jsem neměl auto co by se pořád nekazilo.
Panda 1.2 r.2018