stopy po krupobití
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot
stopy po krupobití
Hello neviete ako odstranit preliaciny-stopy po krupobiti?cela kapota je oznackovana dnes padali krupy velkosti vajca....a odniesli si to vsetky auta v meste.Ale vraciam sa k teme,neviete niaky sposob ostranenia tych preliacin?prisavky,CO2 sprej?dost ma to sere....
- Reklama
-
- Znalec
Zalezi kde jsou jak hluboky a jaky mas moznosti....kdyz nepujdou vyklepat a vycucnout tak zatmelit a nastrikat... v pripade kapoty bych asi koupil jinou.....pamatuju si kdyz jednou zacali padat kroupy a ja nemel auto v garazi tak sem behem minuty sebeh do sklepa rozctvrtil bednu od lednicky a prikryl auto
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
dost to vydno aj na strechce som zopar preliacin nasiel...pocasie sa velmi vyblblo a auto mam len mesiac kurnik!vsak skusim s tym nieco porobit mozna ze aj susedia daco poradia par stovak ludi ma ten isty problem a prikryt som nemohol ako lebo zasiahne ma taka krupa ako vajce a som K.O.nebola to sranda...kapota je natom horsie....ach jaj
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem to pred rokem schytal kroupama. Je to boj... Mas pravdu v tom, ze clovek nemuze v tu chvili nic delat! Kdyz vyleze ven prikrejt auto, par jich chytne, tak nevim nevim. Nastesti nedopad puntak zas tak hrozne, jak nektery jiny auta.
Naposledy upravil(a) pink-jackass dne 08 črc 2008, 21:07, celkem upraveno 1 x.
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
no vidíte a já se modlím, aby někdy v okolí zase padaly kroupy a já mohl pak pojišťovně naúčtovat opravu.....mám pojištění proti živlu a kroupy tam patří
Punto 85 1,2i 16v je na prodej
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
http://rozmy.rajce.idnes.cz/8.4.2008/
- pink-jackass
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
poistovne su take kurv1 daktore ze darmo mas poistku proti zivlom,oni hladaju hocico zaco by ti nemohli platit napr.mas garaz a auto si odstavil vedla garaze a zrazu pride velke krupobitie narobi skody a likvidator ti nato povie ze nemal si auto v garazi nedostanes nic..a aj ked dostanes je to minimum na opravu co ti ani na kapotu nestaci nieze na cele auto....mal si tomu predchadzat....to je to iste ze ked si havaroval napr.mal si xenony namontovane co od vyroby nie su tak nedostanes nic od poistovne,likvidator (poistovna)preskuma cele auto najde neoriginalnu sucast auta tak nepreplatia nic,alebo staci ze vynnik nehodi povie ze si ho oslnoval a maju ta...a na vine nemusis byt ty...poistovne len tak lahko nepustia peniaze s ruk....