Tlučou přední kolesa
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Tlučou přední kolesa
Zdravím,
mám následující problém. Při přechodu ze zimních hliníků "13" - rozteč klasika 4*98 (vše v pohodě) na letní kola "15" - rozteč 4*100 a při použítí šroubů s pohyblivou hlavou na úpravu rozteče mám následující problém:
Když jedu asi 75 nebo 80 km/h tak mi začnou tlouct přední kola a začne se třást celý auto. Řešil jsem to tak, že jsem jel na geometrii - ta byla sice špatná, ale problém to nevyřešilo. Nepříjemnost je v tom, že jsem začal potřebovat auto i na delší trasy a po dálnici nemohu jezdit tak připosra... jako po městě. Nehledě na to, že to může oddělat klouby, atd.
Neměl jste někdo podobnej problém? Souvisí to se šrouby? Hodně lidí tu má na mk1 rozteč 100. Děkuji za každou odpověď pomoc. Je to celkem naléhavé...
mám následující problém. Při přechodu ze zimních hliníků "13" - rozteč klasika 4*98 (vše v pohodě) na letní kola "15" - rozteč 4*100 a při použítí šroubů s pohyblivou hlavou na úpravu rozteče mám následující problém:
Když jedu asi 75 nebo 80 km/h tak mi začnou tlouct přední kola a začne se třást celý auto. Řešil jsem to tak, že jsem jel na geometrii - ta byla sice špatná, ale problém to nevyřešilo. Nepříjemnost je v tom, že jsem začal potřebovat auto i na delší trasy a po dálnici nemohu jezdit tak připosra... jako po městě. Nehledě na to, že to může oddělat klouby, atd.
Neměl jste někdo podobnej problém? Souvisí to se šrouby? Hodně lidí tu má na mk1 rozteč 100. Děkuji za každou odpověď pomoc. Je to celkem naléhavé...
- Reklama
Kola nasazeny v pořádku a šrouby jsou dotažený. Ale vemezovací kroužky nemám... Chlápek na geomterii mi to uvedl také jako možný důvod. Kroužky už jsou ve výrobě. Tak to snad bude skutečně jen tím.Katy píše:hm, to je divne... mas dobre nasazene kola a dotahle srouby? jakou mas stredovou diru a mas vymezovaci krouzky? co gumy?
pak uz jedine neco primo na rizeni...
Ptal jsem se radši za včasu, aby kdyby nevyšly kroužky, měl jsem už nějaké další typy. Takže ti zatím mo děkuji. Pokuď kroužky nepomůžou, tak jedu k mechanikovi a prohlídneme to. Ještě jedno MOC DĚKUJI!!!
-
- Znalec
Pokial nemáš tie krúžky tak nič nerieš a dosť sa čudujem že si to nahodil bez toho!Ondraus píše:Kola nasazeny v pořádku a šrouby jsou dotažený. Ale vemezovací kroužky nemám... Chlápek na geomterii mi to uvedl také jako možný důvod. Kroužky už jsou ve výrobě. Tak to snad bude skutečně jen tím.Katy píše:hm, to je divne... mas dobre nasazene kola a dotahle srouby? jakou mas stredovou diru a mas vymezovaci krouzky? co gumy?
pak uz jedine neco primo na rizeni...
Ptal jsem se radši za včasu, aby kdyby nevyšly kroužky, měl jsem už nějaké další typy. Takže ti zatím mo děkuji. Pokuď kroužky nepomůžou, tak jedu k mechanikovi a prohlídneme to. Ještě jedno MOC DĚKUJI!!!
taki šup šup spraviť krúžky a bude to ako jazdiť na perinke
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Re: Tlučou přední kolesa
ja ma al kola a tiz mi to neako blbne,neviem a jakych kruzkoch hovorite,poradte
- mayo
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
bubor: ked zmontujes alu disk, otocis ho naopak a pozries sa na stred kolesa, uvidis plastovy kruzok, ktory ti vymedzuje rozdiel stredovej diery kolesa a priemer naboja. (dufam, ze som ti to vysvetlil zrozumitelne )
http://www.club-fiat.com///viewtopic.php?t=7307" onclick="window.open(this.href);return false;
KDE SA TO DA KUPIT TEN OKRUZOK TO JE NEAKY UNIVERZAL OKRUZOK?JA MAM AL KOLA AEZ.
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Prodávaj je tam kde kola,třeba tady http://www.elektrony.cz/?PHPSESSID=7afa ... at=krouzky
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Very Weird
ja si je nechal utocit ze silonu a funguje to taky
Punto Mk1,1.1,3dver.r.v.96