Zadni brzdy....
Moderátor: peta.smolik
-
- Znalec
Zadni brzdy....
Nejak mi tam skrundalo a rucka moc neruckovala a taky se mi zdalo ze trochu visi....tak sem to dneska rozhodil.....mam najeto 67tkm oblozeni minimalni a pulka byla odlepena a plno strepu tam....jako sundat ten buben strasny sr*ni s tim porad to neslo stahnout povolil sem rucku poklepaval ze vsech smeru nakonec teda spadnul.....delal ste uz nekdo zadni brzdy? ...na co dat pozor jak tam funguje ten samostav...nejaky tipy a triky?
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
- Reklama
- kecka
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem je menil postup ti nepovim bylo to loni ale byl jsem prekvapeny jak to slo dobre a samostav byl v pohode.........
Jenom mam po vymene trosku problem ze mi brzdi hodne zadni kola ... drive to nedelalo ........
Jenom mam po vymene trosku problem ze mi brzdi hodne zadni kola ... drive to nedelalo ........
Ex Stilo JTD 157PS
Čento 0,9 polokabrio
Punto Mk2 1,2 44kw taková lemra, ale do města dobré :-)
Roomster 1,9TDi 183ps :-)
Možnost zakladni diagnostiky kdyby někdo potřeboval :-) :-)
Čento 0,9 polokabrio
Punto Mk2 1,2 44kw taková lemra, ale do města dobré :-)
Roomster 1,9TDi 183ps :-)
Možnost zakladni diagnostiky kdyby někdo potřeboval :-) :-)
-
- Znalec
-
- Znalec
super akorat to mam asi o 100% rezavejsi a 2x vis zasrany...autoholik píše:http://milan.konzum.sk/seicento_zadne_brzdy.php
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
-
- Znalec
No já už měnila zadní dvakrát tenhle rok, teda ne sama ale v servisu, poprvý byly jetý a podruhý se mi tam v jednom kole zasekla ručka a jak se zahřívalo tak se proste rozlepily, jinak teď jsou pro změnu prej zarezlý mechanik říká že to je tim že nejezdim a pak to píská a prej když budu víc jezdit tak se odře a pískat a vrzat to nebude, tak nevim, jezdim každej den a píská to furt..hlavně při brždění a dojíždění
No já dělal brzdy minulý weekend. Měnil jsme obě prasátka - to byl první problém, nešla odšroubovat přívodní trubička - zarezlé. Pomohl maličkej francouzák a sprej na povolování zarezlých spojů.
Pakny skoro nebyly, taky jsme je dával nové, tam bych snad podotkl jen to, že je dobré koupit si sadu pružinek pro montáž zadních brzd. Pakny jsou přdržovány takovou osičkou, podloženou pružnou podložkou a právě tyhle podložky mi při opětovné montáži praskly všechny. Samotné se koupit nedají, jen v sadě se všema pružinkama. Jinak zadní brzdy u čenta v pohodě. nic jiného mě nepřekvapilo. Docela hodně času jsem strávil štelováním ručky....to je pakec.
Pakny skoro nebyly, taky jsme je dával nové, tam bych snad podotkl jen to, že je dobré koupit si sadu pružinek pro montáž zadních brzd. Pakny jsou přdržovány takovou osičkou, podloženou pružnou podložkou a právě tyhle podložky mi při opětovné montáži praskly všechny. Samotné se koupit nedají, jen v sadě se všema pružinkama. Jinak zadní brzdy u čenta v pohodě. nic jiného mě nepřekvapilo. Docela hodně času jsem strávil štelováním ručky....to je pakec.
Fiat Cinquecento 0.9 i.e. 1995
-
- Znalec
-
- Znalec
-
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, taky sem nedávno měl problém zarezla mi ta páka jak roztahuje pakny (ruční brzda) tím se pakny nevracely a kolo přibržďovalo tak sem to rozhodil promazal (rozhejbal) a je klid, jo štelování ručky je docela pracný to vychytat akorát. Taky sem tady četl příspěvek ohledně přebržděných zadních kol, měl sem doma ještě jedno nepojízdný Cinque a byly tam napohled zánovní pakny tak sem je použil a jedno zadní kolo blokovalo (voda, štěrk ... ) docela nebezpečný tak sem koupil nové a je klid. Nechápali jsme proč na pohled jak nové....
Pavel Cinquecento Sporting, 126 ,,Abarth,,
DOTAZ!!!
pls lidi kde se stelujou lana od rucky ? nejak jsem to zatim nestudoval ale vim jen ze pod pakou jak to je treba u stodvaci atd to neni...potrebuju jen pritahnout lana.Dik za radu
cinquecento 1.1sporting - předělávám od podlahy až po střechu
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.czechstyletuning.wbs.cz" onclick="window.open(this.href);return false;