Náhradný klúč
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Náhradný klúč
Ahojte,
mám taký menší problem, kúpil som si auto z autobazaru a malo len 1 klúč. Teraz si chcem dať spraviť k nemu ešte náhradný. Tak u nás kde robia náhradne klúče v Ružomberku a v Liptovskom Mikuláši mi povedali že na Punto r.v. 2000 sa im nedá spraviť kópiu. Tak som volal do Fiatu a tam mi povedali cenu cca 5000sk!!. Nepozná niekto nieco vo svojom meste kde by bolo možné spraviť kópiu klúča, lebo 5000sk sa mi zdá celkom dosť...vopred dik za kazdu info
mám taký menší problem, kúpil som si auto z autobazaru a malo len 1 klúč. Teraz si chcem dať spraviť k nemu ešte náhradný. Tak u nás kde robia náhradne klúče v Ružomberku a v Liptovskom Mikuláši mi povedali že na Punto r.v. 2000 sa im nedá spraviť kópiu. Tak som volal do Fiatu a tam mi povedali cenu cca 5000sk!!. Nepozná niekto nieco vo svojom meste kde by bolo možné spraviť kópiu klúča, lebo 5000sk sa mi zdá celkom dosť...vopred dik za kazdu info
Fiat Punto mk2a
- Reklama
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
lebo ja som kupoval v Acku a tiez mi dali len jeden kluc, navyse nemam od centralu ovladacku takze otvaram si klucom. Tiez potrebujem dat spravit. lebo ked sa mi zlomi kluc alebo ho stratim tak Fiaty sa sice moc nekradnu no moc by som sa na to nespoliehal. Minule v BA ukradli Hyundai. V blizkej dobe idem do Fiatackeho servisu, tak ked tam budem tak sa ich na to spytam, aku sumu mi povedia.
no to bol konkretne servis vo Svite,original Fiat jeden z najvecsich na Slovensku na Fiaty,..za kluc mi povedali 3000sk ..potom nejake kodovie asi plus 700sk a este neviem za co nejakych dalsich 600sk..proste výslednu cenu mi povedali 5000sk, ale nic ine mi asi neostava ako si ho tam dat spravit, lebo ak si mi tento jeden kluc nejak posere tak som v prdeli pekne povedane...
Fiat Punto mk2a
-
- Fiaťák
-
- Fiaťák
Tyhle klíče s imo se nechaj běžně udělat. Jen je třeba najít nějakou větší klíčovou službu. Typicky v nějaký megamarketu nebo ve velkejch městech.
Vybrousit klíč to ti udělaj všude, ale musí se ještě naprogramovat imo a na to je potřeba mašinka a tu všude nemaj.
Já sem si nechával dělat klíč v Hradci Králové a stál 1200,-kč.
Vybrousit klíč to ti udělaj všude, ale musí se ještě naprogramovat imo a na to je potřeba mašinka a tu všude nemaj.
Já sem si nechával dělat klíč v Hradci Králové a stál 1200,-kč.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
odpoviem za seba. Mne osobne to v Acku oznamili az ked bolo uz auto zaplatene, vsetky zmluvy podpisane. Samozrejme sa mi to nepacilo , slubovali mi ze to vedia zabezpecit, ked som tam volal neskor tvarili sa ako keby to nikdy nepovedali. Predajca "profesional" tvrdil, ze kluc sa da vyrobit v klucovej sluzbe a ze je to taky isty jednoduchy kluc ako trebars vo Favorite. Inac s Ackom mam velmi zle skusenosti. Asi tu zalozim novu temu a napisem tu vsetky moje skusenosti s Ackom, ale z casti som si sam na vine - naco som tam liezol Inac auto chvqlabohu zatial v poho, len ten pristup autobazaru stoji za ...........SHANE54 píše:ako si vobec mohol kupit auto s jednym klucom???? to nechapem
-
- Fiaťák