Motor jde těžko nastartovat.

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
noradek
Začátečník

Motor jde těžko nastartovat.

Příspěvek od noradek »

Prosím o radu,jde mi těžko nastartovat motor,tedy abych to upřesnil,starter dlouho točí a motor jen těžko chytne a hned chcípne tak se to děje několikrát než se dostane do otáček a pak už motor běží normálně,no možná trochu vyšší otáčky na volnoběh,poradte někdo co by tomu mohlo bejt,jedná se o Brava 1.6 16v 76kw.Svíčky a kabely jsem vyměnil a stále stejné.Dík
Reklama

noradek
Začátečník

Příspěvek od noradek »

Tak po jaké době se ptam znovu a prosím o radu,vše je stale stejne,dal jsen novej krokáč a vyčistil klapku a zavada trvá,na diagnostice motoru to nic nenašlo.
liborko
Všeználek

Příspěvek od liborko »

jak to naskočí, nečoudí to moc z výfuku,nebo nejede na tři válce? a jak říkáš že když se dostane do otáček,jede to pak uplně normálně necuká,nekolísají otáčky za tepla? startér točí normálně při startu,nejde ztěžka? divne že diag nic nenašla tudiž nebude problem v elektronice,ale v nějaké mech.součástce,jinak jak si měnil svíce nebyly zachcané benzínem? jestli tam nejde moc benzínu zezačátku
CROMA 1.9JTD/110kW r.06 -EMOTION-
Lancia Musa 1.4 16V r.11-PLATINO-
PUNTO 75 ELX r.96

IDEA 1.4 16V/70kW r.07
Stilo 1.6 16V/76kW r.02 Dynamic
Seicento 1.1 SPI HOBBY r.99...
TIPO 1.4 r.94...
UNO 1.5 MPI r.87
noradek
Začátečník

Příspěvek od noradek »

Svíčky jsou nové,příde mi to jako když je to při startování moc bohatá směs.Nevím kde by mohla bejt závada.
Odpovědět

Zpět na „Bravo / Brava“