TYP -Zapojení 3. brzdoveho svetla
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
TYP -Zapojení 3. brzdoveho svetla
Chcem si zapojit tretie brzdove svetlo ( vstrede za zadným oknom) a neviem kde by som ho mal pripojit. Ked som rozobral zadne lave svetlo som videl ze je tam iba obimka na konektory. Ak ma s tym niekto skusenosti nak skusi poradit kde to on zapajal. Dakujem.
- Reklama
Re: HELP- Tretie brzdove svetlo
Na káble ku zadnému lavému brzdovému svetlu čo riešiš?dudu_84 píše:Chcem si zapojit tretie brzdove svetlo ( vstrede za zadným oknom) a neviem kde by som ho mal pripojit. Ked som rozobral zadne lave svetlo som videl ze je tam iba obimka na konektory. Ak ma s tym niekto skusenosti nak skusi poradit kde to on zapajal. Dakujem.
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Takze si orezal izolaciu na kabli zaletoval ku nemu kabel na 3 svetlo a znovu zaizoloval izolačnou paskou?? No lenze sa neviem vysomarit ake farebne znacenie kabla ide do zadneho svetla ako brzdove.majco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala
obcas se ale drive stalo ze dratek byl volnejsi tak nesvitilo tak jsem ho tam "nacvakla" znovu.
Tak to som už vôbec neriešil otvor svetlo Kukni ktorá to je žiarovka a chod po kábloch no problemo!!dudu_84 píše:Takze si orezal izolaciu na kabli zaletoval ku nemu kabel na 3 svetlo a znovu zaizoloval izolačnou paskou?? No lenze sa neviem vysomarit ake farebne znacenie kabla ide do zadneho svetla ako brzdove.majco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala
obcas se ale drive stalo ze dratek byl volnejsi tak nesvitilo tak jsem ho tam "nacvakla" znovu.
S tým letovaním ja som to priletoval priamo na konektor ale môžeš to spraviť uplne v pohode aj tak ako píšeš
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
ja jim verim... dokud ten dratek z nich nevypadnemajco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala
pak nasadim, a jede se dal.. a dodnes treba to treti brzd.no problemo.
Mela jsem tak zapojeny i diody v interieru ale to bylo horsi.
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
tak to jeste pár rychlospojek a blikáš jak vánoční stromekKaty píše:ja jim verim... dokud ten dratek z nich nevypadnemajco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala
Nie vážne mna to nasralo už pri felde pripojenie ťažného a nezniesol som hladať stále tie isté poruchy na aute tak preto všetko letujem . spolahlivosť nadovšetko
Punto-MK2 1,2 8V 2001
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Punto-Mk1 1,1 8V 1996
Katy diky za inspiraciu urobil som to podla teba. uz to svieti.Katy píše:ja jim verim... dokud ten dratek z nich nevypadnemajco píše:rýchlospojkám neverím všetko letujem a aj odporúčam naletovat !!Katy píše:tak tak, taky to tak mam... ale nezapojovala jsem to, jen koukala
FIAT PUNTO 90 ELX 1,6 8V 65KW " MALY TRHAČ ASFALTU" max.speed 180 km/hod.