HELP - nelze řadit zpátečka po montáži Defend-locku
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - nelze řadit zpátečka po montáži Defend-locku
Ahoj kolegové,
ženě jsem koupil Punto MK2, r.v. 2003 1.2 8V (cca 48000 km). Auto je dovezené z Dánska, nechal jsem do něho namontovat Defend Lock. Nyní si velmi stěžuje na problémy se řazením zpátečky - zpátečka jde někdy zařadit až na několikátý pokus, nebo jde zařadit, ale Defen Lock nejde zamknout. Nevím, čím to může být - převodovkou, nebo montáží Defendlocku? Olej v převodovce jsem zatím neměnil. Moc děkuji za odpovědi !!! Tom
ženě jsem koupil Punto MK2, r.v. 2003 1.2 8V (cca 48000 km). Auto je dovezené z Dánska, nechal jsem do něho namontovat Defend Lock. Nyní si velmi stěžuje na problémy se řazením zpátečky - zpátečka jde někdy zařadit až na několikátý pokus, nebo jde zařadit, ale Defen Lock nejde zamknout. Nevím, čím to může být - převodovkou, nebo montáží Defendlocku? Olej v převodovce jsem zatím neměnil. Moc děkuji za odpovědi !!! Tom
- Reklama
-
- Fiaťák
-
- Znalec
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Znalec
jen myslenkou zavdit sluvko couvani a byla tam1/3JohnnyBOSS píše:že stačilo se na tu páku jenom podivat a ona si sama vlezla do pravyho rohu do kouta:DstifmajstrABARTH píše:reklamace jak vysitaa...hlavne jim nerikej ze nevis jestli sla....musiis rict zpatecka tam sla uplne sama
Cinquecento 1.1 Sporting ABARTH-červéný:-D a Multipla fanda:)
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele: