MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) - Semo
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
MOJE PUNTO 1 - ukažte ta svoje ;-) - Semo
Po dlhej dobe som sa dokopal aj ja k tvorbe topicu
Takže tu je auto na začiatku, keď som ho v 17 začal brať mame a hneď sa mi v zime aj podarilo skočiť obrubník... preto tie iné plechy vzadu
Moja predstava na začiatku (keďže som viac zameraný na funkčnosť ako vzhľad) bola takáto a toho sa aj držím.
Prvé, čo sa mi podarilo vykúzliť boli zatmavené bočné smerovky a zadné svetlá (predné som chcel stále biele, preto som ich nechal tak) a neskôr fólia na vrch čelného skla (ktorú už vďaka PZ SR nemám). V období z ktorého pochádza foto som mal v aute 4-kanál Blaupunkt + woofer Hertz. no žiadne foto sa nezachovalo
Interiér čistá séria, až na karbónový polep na stredovom paneli a na bočných fúkačoch... (rádio už mám druhé nebojte )
Potom dlho, dlho nič, rpetože som študent a peniaze proste nemám No bolo treba nové pneu na leto a som povedal, že 13" to proste nebudú Tak som predal hudbu a zohnal jazdené BBS 7x15 a obejdnal na to nové pneu Nankang 195/50 s ktorými som na suchu nadmierne spokojný, no na vode to je horšie... Pár dní na to sa nalepili aj fólie na bočné okná.
Keď už boli folie, tak sa patrilo dať aj čiernu foliu na stĺpiky...
Niečo na to sa do večných lovíš pobralo spojkové ložisko aj s prítlačákom, tak keď už som auto odtiahol ku kamarátovi do garáže, tak sa nalepila fólia aj na zadné okno a dokopal som ho k navareniu koncového tlmiča... Pôvodne som chystal aj rezonátor (prvá foto), ale je trošku väčší priemer, takže by nespravil nič a výkon naháňať na 1,1 je trochen nezmysel ))
Pribudol výstižný nápis (auto zo zásady v zime neumyjem )
No a zas som neodolal hudbe. Zosilovač FLI (4x200W) + woofer Aviator (ani neviem aký má výkon). Mám to v aute už asi mesiac a viem, mohol som mať viac vecí na podvozok, ale na jar to asi aj tak predám nas5 A inak zosiky už sú pekne upratané na operadle
A teraz to čo ma teší najviac.. Pružiny Weitec Sport F 50/35. Už prebehol aj malý testík, auto je stabilnejšie, kus znervóznelo, ale tak pekne znervóznelo )) Len ešte to treba doladiť, lebo ľavé predné koleso zle sadlo, keďže tlmič prežil pred dvoma rokmi obrubník. Zajtra sa spraví.. Dúfam, že už bude ľahšie sa umiestniť na víťaznej bedni ako s úplne sériovým autom (15" nerátam)
+ pár dávnych foto na porovnanie
Takže tu je auto na začiatku, keď som ho v 17 začal brať mame a hneď sa mi v zime aj podarilo skočiť obrubník... preto tie iné plechy vzadu
Moja predstava na začiatku (keďže som viac zameraný na funkčnosť ako vzhľad) bola takáto a toho sa aj držím.
Prvé, čo sa mi podarilo vykúzliť boli zatmavené bočné smerovky a zadné svetlá (predné som chcel stále biele, preto som ich nechal tak) a neskôr fólia na vrch čelného skla (ktorú už vďaka PZ SR nemám). V období z ktorého pochádza foto som mal v aute 4-kanál Blaupunkt + woofer Hertz. no žiadne foto sa nezachovalo
Interiér čistá séria, až na karbónový polep na stredovom paneli a na bočných fúkačoch... (rádio už mám druhé nebojte )
Potom dlho, dlho nič, rpetože som študent a peniaze proste nemám No bolo treba nové pneu na leto a som povedal, že 13" to proste nebudú Tak som predal hudbu a zohnal jazdené BBS 7x15 a obejdnal na to nové pneu Nankang 195/50 s ktorými som na suchu nadmierne spokojný, no na vode to je horšie... Pár dní na to sa nalepili aj fólie na bočné okná.
Keď už boli folie, tak sa patrilo dať aj čiernu foliu na stĺpiky...
Niečo na to sa do večných lovíš pobralo spojkové ložisko aj s prítlačákom, tak keď už som auto odtiahol ku kamarátovi do garáže, tak sa nalepila fólia aj na zadné okno a dokopal som ho k navareniu koncového tlmiča... Pôvodne som chystal aj rezonátor (prvá foto), ale je trošku väčší priemer, takže by nespravil nič a výkon naháňať na 1,1 je trochen nezmysel ))
Pribudol výstižný nápis (auto zo zásady v zime neumyjem )
No a zas som neodolal hudbe. Zosilovač FLI (4x200W) + woofer Aviator (ani neviem aký má výkon). Mám to v aute už asi mesiac a viem, mohol som mať viac vecí na podvozok, ale na jar to asi aj tak predám nas5 A inak zosiky už sú pekne upratané na operadle
A teraz to čo ma teší najviac.. Pružiny Weitec Sport F 50/35. Už prebehol aj malý testík, auto je stabilnejšie, kus znervóznelo, ale tak pekne znervóznelo )) Len ešte to treba doladiť, lebo ľavé predné koleso zle sadlo, keďže tlmič prežil pred dvoma rokmi obrubník. Zajtra sa spraví.. Dúfam, že už bude ľahšie sa umiestniť na víťaznej bedni ako s úplne sériovým autom (15" nerátam)
+ pár dávnych foto na porovnanie
Naposledy upravil(a) Semo dne 31 bře 2008, 17:11, celkem upraveno 7 x.
- Reklama
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No a keďže sa aktívne venujem amatérskemu motoršportu (snažím sa jazdiť všetko čo je lacné a na čo sú peniaze), tak som spravil súhrn, toho čo mám z akcíí
Zimná jazda zručnosti (19.2.2006)
Fotogaléria
Tuning zraz Trebišov (19.8.2006)
Fotogaléria
Video - šprint Nesadla mi ani 2-ka ani 3-ka
5. Betliarska Autoshow (9.9.2006)
Fotogaléria
Slalom letisko Nižná Myšľa (24.9.2006)
Fotogaléria
Video
2. Ralvex slalom (4.11.2006)
Fotogaléria
6. Betliarska Autoshow (16.11.2006)
Fotogaleria
Video
Slalom Revúca (30.12.2006)
Fotogaléria
3. Ralvex slalom (17.2.2007)
Fotogaléria
SPT slalom (14.4.2007)
Fotogaléria
Video - onboard
Video - otočka
4.Ralvex slalom (28.4.2007)
Fotogaléria
Video
2. SPT slalom (9.6.2007)
Fotogaléria
2. Moldavská Autoshow (24.6.2007)
Fotogaléria
3. Ruskovský slalom (30.6.2007)
Fotogaléria
3. ACRT slalom (14.7.2007)
Fotogaléria
Video
Bonus Zimné šmýkanie (Punto + učil som sa so zadkom na snehu - Pajero Sport)
Videogaléria
Bonus 2: Fotky o ktoré som požadal kamaráta raz na tréningu na letisku pred prezutím na zimné.. Fotogaléria by AmigoXT
Zimná jazda zručnosti (19.2.2006)
Fotogaléria
Tuning zraz Trebišov (19.8.2006)
Fotogaléria
Video - šprint Nesadla mi ani 2-ka ani 3-ka
5. Betliarska Autoshow (9.9.2006)
Fotogaléria
Slalom letisko Nižná Myšľa (24.9.2006)
Fotogaléria
Video
2. Ralvex slalom (4.11.2006)
Fotogaléria
6. Betliarska Autoshow (16.11.2006)
Fotogaleria
Video
Slalom Revúca (30.12.2006)
Fotogaléria
3. Ralvex slalom (17.2.2007)
Fotogaléria
SPT slalom (14.4.2007)
Fotogaléria
Video - onboard
Video - otočka
4.Ralvex slalom (28.4.2007)
Fotogaléria
Video
2. SPT slalom (9.6.2007)
Fotogaléria
2. Moldavská Autoshow (24.6.2007)
Fotogaléria
3. Ruskovský slalom (30.6.2007)
Fotogaléria
3. ACRT slalom (14.7.2007)
Fotogaléria
Video
Bonus Zimné šmýkanie (Punto + učil som sa so zadkom na snehu - Pajero Sport)
Videogaléria
Bonus 2: Fotky o ktoré som požadal kamaráta raz na tréningu na letisku pred prezutím na zimné.. Fotogaléria by AmigoXT
cim si tmavil ty zadni svetla a bocni blinkry?
http://autosluzbymch.webnode.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
Špunto 1.6 8V MPi 79KW
Punto 1.4T 8V 96KW
Tigřice 1.4 16V 66KW
Audi A3 1.8T 20V
Škoda Superb 2.5TDi V6 114KW
-
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
No náklony sú citeľne menšie a som si o dosť istejší s tými pružinami. Ale ťažko hovoriť, rpetože komplet podvozok som na tom aute ešte nejazdil. Mne to zatiaľ stačí, uvidíme čo to bude robiť na nejakom slalome...Arrow79 píše:Daj potom teda pls vediet ako sa to chova. Ja mam z nejakeho dovodu zadok nizsie.. a neviem ci by som kupoval len pruziny na predok alebo potom uz komplet vsetko..
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele: