DISKUZE - Zadní zástěrky mk1

Karosérie, nárazníky, úpravy, spoilery, venkovní doplňky

Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto, zokot

Odpovědět
corleone
Zkušenej Fiaťák

DISKUZE - Zadní zástěrky mk1

Příspěvek od corleone »

Jsou na Puntu Mk I vzadu z výroby zástěrky?
Nemám je tam a nerad bych, aby mě kvůli tomu buzeroval nějaký pochůzkář Mancuso.
Punto 55S Mk I
Reklama

Dohy
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Re: Zadní zástěrky

Příspěvek od Dohy »

corleone píše:Jsou na Puntu Mk I vzadu z výroby zástěrky?
Nemám je tam a nerad bych, aby mě kvůli tomu buzeroval nějaký pochůzkář Mancuso.
ja je NEMEL ... ale videl jsem i ty ktery meli tohle nejak neres .. uz to neni v mode bych rekl
JuraJakub
Začátečník

Příspěvek od JuraJakub »

No jelikož se prodává spousta nových aut, které jsou homologovány pro provoz v Čr a ty zástěrky nemají, tak bych to vůbec neřešil.
JuraJ Mk2 1.2 16V
Pun-to
Znalec

Příspěvek od Pun-to »

Zástěrky měly jen auta oficiálně dovezený do Čr. Ty co sou dotažený individuálně tak je většinou nemaj.
Fiat Punto 1,7TD SX rv95
Thor
Fiaťák

Příspěvek od Thor »

My sme ich tam mali (auto kupované nové u dílera FIAT na Slovensku), ale to boli tie dlhé, aj vpredu aj vzadu. Oboje sa neustále o niečo zachytávali, stačilo ísť s viac naloženým autom, takže predné išli dolu, odvtedy začali rapídne pribúdať "bodky" na laku od kamienkov na spodku dverí, prahoch a blatníku :? . Zadné sa dávali po búračke meniť za krátke, platila to poisťovňa, sami by sme ich nekúpili, viem že cena bola šialená :roll: A neviem ako v ČR ale v SR sú myslím stále povinné vzadu...
Semo
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Semo »

Takisto sme ich mali od výroby. Auto je kúpené u dealera na SVK. Len postupne začali nejak odvízať až kým neodpadla jedna, potom aj druhá a tuning bol na svete :lol:
Obrázek
corleone
Zkušenej Fiaťák

Příspěvek od corleone »

Auro bylo prodané nové v ČR a po zástěrkách tam zbyly nýtky/dírky. V protokolu z poslední STK jsou chybějící zástěrky zapsané jako lehká závada, přisuzoval jsem to špatnému rozmaru technika na technické...
Takže je tam asi nakonec přece jen dám...
Punto 55S Mk I
Arrow79
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arrow79 »

Vsetky kupene auta na SK museli mat zadne zasterky. Aspon pekne pri niektorych modeloch vidiet, ktore boli kde kupene. Ja osobne som mal aj predne aj zadne, ale jedna zadna bola ulomena, tak som zadne dal prec. Nechal som len predne, niesu velke, a aspon trosku pomozu.
Punto MK2 1.2 8V ELX
Katy
Všeználek

Příspěvek od Katy »

zasterky byla jedna z prvnich veci co sla za auta pryc :lol:

a dokonce se o tom bavil jeden znamy, ze ho lapli s nejakym autem (starym) a nemel je tam ... nejaka nova policajtka mu chtela naparit pokutu a jeji starsi policajt kolega ji schladil - ze na co, ze uz to neni povinne. :lol:
my car, my life !
www.puntotuning.eu
www.girlstuning.cz
Vencapunto
Všeználek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vencapunto »

Tak na sériovim podvozku možná nejsou špatný,protože je dost vysokej,ale já osobně bych je měl udřený o asfalt :lol:
Futile Italian Attempt at Transportation
Very Weird
Odpovědět

Zpět na „Punto - exteriér“