DISKUZE-Punto maly nakladak aneb kdo co kdy nalozil
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
DISKUZE-Punto maly nakladak aneb kdo co kdy nalozil
Zdravim,
Tak sem dnes udelal vcelku husarsky kousek.
Potrebuju odvest jednu dlazbu tak sem se s tim moc nes..
sklopil sem zadni zicny a nalozil tam 300kg dlazby
Az na to ze si nemuzu posunout sedadlo dozadu a vzhledem k me vysce 202cm to neni opravdu optimalni tak masakr
Co jste kdy vy nalozili do svyho Punti ?
Tak sem dnes udelal vcelku husarsky kousek.
Potrebuju odvest jednu dlazbu tak sem se s tim moc nes..
sklopil sem zadni zicny a nalozil tam 300kg dlazby
Az na to ze si nemuzu posunout sedadlo dozadu a vzhledem k me vysce 202cm to neni opravdu optimalni tak masakr
Co jste kdy vy nalozili do svyho Punti ?
Život je jako žebřík do kurníku - krátkej a posranej...
- Reklama
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
No na toto je macher jednoznacne Majki, nech sa vyjadri. Ten sa asi aj prestahoval s Puntom
Ja zatial len par drobnosti, ako TV 72cm uhlopriecka v krabici, ale ostalo este kopu miesta.. semtam nejake dosky (do fabie sa vosli len po sklopeni sedadiel, do 5dv punta priamo do kufra..
Ja zatial len par drobnosti, ako TV 72cm uhlopriecka v krabici, ale ostalo este kopu miesta.. semtam nejake dosky (do fabie sa vosli len po sklopeni sedadiel, do 5dv punta priamo do kufra..
Punto MK2 1.2 8V ELX
- Vencapunto
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak, ja v Puntu se nedavno skoro celej prestehoval .
Nicmene, vleze se toho hodne. Tak treba 2x trisuplikova komoda Malm z IKEA a k tomu jeste dalsich x tasek drobnosti. V dalsi varce byla 82cm CRT televize v puvodni krabici a zase milion blbosti k tomu. Ted par dnu zpet jsem z IKEA vezl zabalene jednoluzko Malm (jedna krabice z celkovych tri mela na delku 202cm, kufr jsem zavrel!!!!), k tomu dve dlouhe police, kreslo Poang, rost a 8 nakupnich tasek tesco a jeste by se vlezlo neco navic .
Taky jsem tam vezl jednou tridverovou skrin z Ikea, k tomu knihovnu expedit, postel Lileham, latexovou matraci, 180*80desku stolu, vysokou sestisuplikovou komodu Malm (140*40*40) a urcite jeste drobnosti. To vse najednou. Proste Punto je fakt maly nakladak
PS: Jo, skoro vsecko mame z Ikea, libi se nam design, je to pomerne levne a na studentska mlada leta je to dostacujici
Nicmene, vleze se toho hodne. Tak treba 2x trisuplikova komoda Malm z IKEA a k tomu jeste dalsich x tasek drobnosti. V dalsi varce byla 82cm CRT televize v puvodni krabici a zase milion blbosti k tomu. Ted par dnu zpet jsem z IKEA vezl zabalene jednoluzko Malm (jedna krabice z celkovych tri mela na delku 202cm, kufr jsem zavrel!!!!), k tomu dve dlouhe police, kreslo Poang, rost a 8 nakupnich tasek tesco a jeste by se vlezlo neco navic .
Taky jsem tam vezl jednou tridverovou skrin z Ikea, k tomu knihovnu expedit, postel Lileham, latexovou matraci, 180*80desku stolu, vysokou sestisuplikovou komodu Malm (140*40*40) a urcite jeste drobnosti. To vse najednou. Proste Punto je fakt maly nakladak
PS: Jo, skoro vsecko mame z Ikea, libi se nam design, je to pomerne levne a na studentska mlada leta je to dostacujici
Mazda2 1.3 TE '08
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
History: Punto mk2a 1.2 16v Sporting / Punto mk2b 1.2 8v Active / Mazda 626 2.2 12v limo GD US '88
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Vlastne do Punta se nam nevlezla jen poskladana vysoka skrinka Billy a dvouluzko Hoppen + tastickovy matrace (nesmi se stocit do klubicka), to poodvazel tchan svym P Partnerem...
Jen me stve, ze sem to vsecko tehda nefotil
Jen me stve, ze sem to vsecko tehda nefotil
Mazda2 1.3 TE '08
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
JohnnyBOSS píše:tak už se těšim, až taky budu něco stěhovat. Na jaře budem stavět, tak si ještě užiju. Doufam, že tam narvu celou michačku aji s umichanym betonem
No veril bych ledas cemu ale tohle asi ne-e
Jinak bacha naklad max do 400Kg is vama....
Život je jako žebřík do kurníku - krátkej a posranej...