HELP - Tuknutí do plyn. pedálu při pouštění spojky
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - Tuknutí do plyn. pedálu při pouštění spojky
Nepamatuju si ze by se tady resil muj problem ...
Jedna se o MKI .... kdyz poustim spojku tak v posledni tretine a zaroven lehce pridam plyn .....tak citim, ze jakmile pustim spojku uplne, tukne mi to do plynoveho pedalu ..... jsem z toho celkem zmateny, nikdy jsem si toho nevsiml, az posledni cca 2 tydny.... Setkali jste se nekdy s necim podobnym?? Je to normos?
Jedna se o MKI .... kdyz poustim spojku tak v posledni tretine a zaroven lehce pridam plyn .....tak citim, ze jakmile pustim spojku uplne, tukne mi to do plynoveho pedalu ..... jsem z toho celkem zmateny, nikdy jsem si toho nevsiml, az posledni cca 2 tydny.... Setkali jste se nekdy s necim podobnym?? Je to normos?
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
- Reklama
Neprida mi plyn, jen citim jak to s plynovym pedalem cukne proste je to citit ...... no nevim jestli je to tim, ale dneska jela s autem pritelka a upadl vyfuk .... zeby to souviselo?lacin píše:Tukne do plynu??? Jak tukne do plynu? Jakoze citis tuknuti do pedalu, nebo ti to prida plyn????
IQTQ - MKI 1,2 16V 63kw
-
- Znalec
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý veci se dějou.Mě někdy jakoby ve dvou třetinách když pouštím spojku taky nějakej čas je tuhá třeba tři dny nebo pět dní jak kdy a pak třeba čtyři mesíce žádnej problém tak nevim.Jestli by nechtěla pořádně namazat ty pedály všudemožně kam jde se dostat.
FANDAKUV FIJÁTEK--> STILO MULTIWAGON 1,9 JTD 8v <--115hp r.v.:11/2003
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
MANŽELKY FIJÁTEK------------->PUNTO I S 1,1 8v <-------------55hp r.v.:04/1996
-
- Znalec
- Kontaktovat uživatele:
Zní to šíleně, ale když mi odcházela spojka, taky se mi rozpadnul vejfuk.stifmajstrABARTH píše:No jasny takze pozor az vam zacne spojka tukat do pedalu plynu..pripravte se...upadne vam vyfukJill píše: ...... no nevim jestli je to tim, ale dneska jela s autem pritelka a upadl vyfuk .... zeby to souviselo?
jsem nejvic pratelskej clovek na svete a hafo mocinky mega moc se seznamim s nakejma coool lidickama, tak mi klidne pisnete papky
-
- Znalec