HELP - problémy při tankování
Moderátoři: intel_sk, peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
HELP - problémy při tankování
Zravím všechny,
jsem novým majitel puntíka a celkem mě překvapil jeden problém při tankování. Nějak ten benzín do nádrže neteče Jsem to počítal a 1l tam dostanu za 10s. Nevíte, kde by mohl být problém?
jsem novým majitel puntíka a celkem mě překvapil jeden problém při tankování. Nějak ten benzín do nádrže neteče Jsem to počítal a 1l tam dostanu za 10s. Nevíte, kde by mohl být problém?
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze to je jedna z malickosti ktere delaji fiatum povest kterou maji.delalo to stare uno nove uno ted punto .zkus ji trosku povystrcit a trosku natocit pok jede jako po masle.musis najit tu spravnou polohu.jde to i kdyz ji tam narves ale nemam na to nervy a zas tak casto netankuju tak 2-3do mesice.bud rad ze ti zamyka vicko chi cus
fiat marea weekend 1.9TD 55kw
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
víčko nefuguje
poitromasoni píše:myslim ze to je jedna z malickosti ktere delaji fiatum povest kterou maji.delalo to stare uno nove uno ted punto .zkus ji trosku povystrcit a trosku natocit pok jede jako po masle.musis najit tu spravnou polohu.jde to i kdyz ji tam narves ale nemam na to nervy a zas tak casto netankuju tak 2-3do mesice.bud rad ze ti zamyka vicko chi cus
Re: Tankování
díky, příště zkusím
Kaufik píše:strč tankovací pistoly a hrdla a pootoč s ní doleva (posměru hodinových ručičekek) o 90°-120°.... bude to lepšííííAnonymous píše:Zravím všechny,
Bohužel u fiatu je vstup do hrdla krátky a proto dochází k vracení paliva do pistole a tím k jejímu vypínání. )))))
Jak bylo řečeno hledat tu správnou polohu. Jako při sexu!!!!
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem Uno 45s '87 a Uno 1.0 i.e. '93 a ani jedno to nedělalo, nicméně, jak jsem už slyšel leckde, u punt to dělá zcela běžně, mně nyní také (Fiat Punto 55s '97) a opravdu pomáhá to pootočení po směru hodinových ručiček o cca 30-45°, pak už lze natankovat bez problému do plné nádrže. Tankuju jedině u Shellu a chvíli mi trvalo, než jsem na to přišel, je to ale jen jedna z mála věcí, které mě na Puntu štvou, na druhé straně má tolik kladů, že mu nemám co vyčítat... Uvažuju nad novým Puntem (Grande), tak doufám, že tam už to nějak vychytali...poitromasoni píše:myslim ze to je jedna z malickosti ktere delaji fiatum povest kterou maji.delalo to stare uno nove uno ted punto .zkus ji trosku povystrcit a trosku natocit pok jede jako po masle.musis najit tu spravnou polohu.jde to i kdyz ji tam narves ale nemam na to nervy a zas tak casto netankuju tak 2-3do mesice.bud rad ze ti zamyka vicko chi cus
Tankovanie
Tiež mám podobné problémy z tankovaciou pištolou.Kým nájdem tú správnu polohu,mám už aj natankované .Jednu vec ale nechápem.Keď otváram veko nádrže mám tam podtlak.
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tankovanie
to ja take...Dodo píše:Tiež mám podobné problémy z tankovaciou pištolou.Kým nájdem tú správnu polohu,mám už aj natankované .Jednu vec ale nechápem.Keď otváram veko nádrže mám tam podtlak.
fiat marea weekend 1.9TD 55kw