Ahoj,
nemáte někdo zkušenosti se startem na CNG? Já musím startovat na benzín. Je jakoby špatný sytič - nevím, nechce držet CNG otáčky. Na benzín funguje bez problému.
Díky za odpovědi
Nestartuje na CNG
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
- Reklama
- Alda
- Zkušenej Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Mě to staruje na CNG bez problému, ale po zahřátí motor nedrží otáčky. Bylo mi tady doporučena kontrola tlaku ve válcích, ale ještě jsem to neudělal, tak nevím. Na benzín vše v poho, ale na CNG to při vyřazení skoro hned chcípne.
Budu předělávat koncovku na tankování CNG a ta firma CNG přímo i montuje. Tak se mi snad mrknou i na to.
Budu předělávat koncovku na tankování CNG a ta firma CNG přímo i montuje. Tak se mi snad mrknou i na to.
1,6 16V BiPower
Ahoj,
jestli myslíš Fedora v Prostějově, tak tam jsme byli a nepomohl nám. Akorát jsme vyplázli 1300,- za diagnostiku a tvrdil nám, že máme špatný konektor řídící jednotky, který ovšem nedokáže opravit. Osobně si myslím, že konektory by v Multině potřebovaly vyměnit všechny . Pokud je zahřátý motor, tak všechno funguje.
Pokud máš malej tlak ve válcích, tak by ti to blblo i na benzín. To bude něco jinýho. Potřebujem odborníka
jestli myslíš Fedora v Prostějově, tak tam jsme byli a nepomohl nám. Akorát jsme vyplázli 1300,- za diagnostiku a tvrdil nám, že máme špatný konektor řídící jednotky, který ovšem nedokáže opravit. Osobně si myslím, že konektory by v Multině potřebovaly vyměnit všechny . Pokud je zahřátý motor, tak všechno funguje.
Pokud máš malej tlak ve válcích, tak by ti to blblo i na benzín. To bude něco jinýho. Potřebujem odborníka
Naposledy upravil(a) buffyna dne 16 dub 2007, 08:38, celkem upraveno 1 x.
-
- Fiaťák
cng
me to dela taky a neresim to
teda pokud mas CNG-benzin verzi, tak to vzdy startuje na benzin, ale po chvilce to automaticky prepne na plyn
zatim mi nikdo (ani servic fiat) nebyl schopen rici, co je spatne,
ze to ihned po prepnuti chcipne
proste nastartuji na benzin a po cca minute za jizdy prepnu na plyn
a auto se v pohode chyti na plyn
ta minutka je jen orientacni
s klesajici teplotou to jsou treba 2 (proste malinko zahraty motor)
pri teplotach nad 10°C staci opravdu chvilka
behem dne uz neresim, to uz pri prepnuti nechcipa
pri teplejsim pocasi staci pri nastartovani pridat plyn, ale to delam nerad,
davat vice plynu na studeny motor
teda pokud mas CNG-benzin verzi, tak to vzdy startuje na benzin, ale po chvilce to automaticky prepne na plyn
zatim mi nikdo (ani servic fiat) nebyl schopen rici, co je spatne,
ze to ihned po prepnuti chcipne
proste nastartuji na benzin a po cca minute za jizdy prepnu na plyn
a auto se v pohode chyti na plyn
ta minutka je jen orientacni
s klesajici teplotou to jsou treba 2 (proste malinko zahraty motor)
pri teplotach nad 10°C staci opravdu chvilka
behem dne uz neresim, to uz pri prepnuti nechcipa
pri teplejsim pocasi staci pri nastartovani pridat plyn, ale to delam nerad,
davat vice plynu na studeny motor