Zdravím Vás a prosím o radu. Ráda bych koupila svému otci k 60. narozeninám potahy do auta. Vím, že má Palio Weekend, asi 1,2 nebo 1,3 cca rok výr. 1998 /platí to nejmenší zákonné ručení/.
Vzadu má dělená sedadla 2/3 a 1/3. Potřebuji vědět, jak přesně jsou dělená /jestli ten větší díl je za řidičem, nebo na druhé straně/, abych to přesně uvedla do objednávky - chci je objednat přes nějaký internetový obchod. Uznáte, že přímo jeho se zeptat nemůžu, bylo by mu to hned jasné. A podívat se také nemůžu, bydlí 300 km daleko.
Pokud byste znali i nějaký seriozní e-shop přes potahy, budu ráda, dáte-li mi kontakt. Děkuji za odpovědi. Jana ze Znojma.
Potahy /dotaz/
Moderátor: peta.smolik
- Reklama
-
- Začátečník
Potahy /dotaz/
Sám jsem sháněl potahy před půl rokem a nebylo to vůbec jednoduché. Přímo na Pálio jsem žádné nesehnal. Nakonec jsem koupil nějaké univerzální, ale potahy na zadní sedadla bylo nutno přešít, protože dělení je dost atypické. Je zde velká střední část (páté sedadlo) a sklápěná 1/3 je dots úzká. Užší část děleného sedadla (1/3) je na pravé straně tedy za spolujezdcem. Existují i firmy, které šijí potahy na zakázku přímo na míru. Rozhodně nedoporučuji kupovat potahy bez předchozího změření, dárek by mohl být zklamáním. Pokud se vám ovšem nepodaří sehnat potahy přímo určené pouze pro Pálio.
Ahoj všichni paliáci, velmi pěkné potahy šije firma Abena na Slovensku, objednat lze přes internet - www.abena-autopotahy.sk , tam si každý může vybrat dle ltypu a roku výroby. Zasílají poštou do týdne, platí se v české bance,cena 2150,- Kč včetně poštovného. Velmi slušné zpracování a pasují pěkně. Koukám,že jsem jim udělal reklamu
Potahy- info
Dobrý večer,
tak nakonec jsem objednala potahy na Palio u firmy, kterou zde doporučoval Vlada (tímto mu děkuji). Padnou skvěle, já i otec jsme spokojeni. Kvalitně zpracované, cena odpovídala očekávání, jen banka byla na Slovensku, takže převod peněz byl o nějakou stokorunu dražší. Transakce proběhla rychle, práce kvalitně odvedena. Takže doporučuji. Zdraví Jana, Znojmo.
tak nakonec jsem objednala potahy na Palio u firmy, kterou zde doporučoval Vlada (tímto mu děkuji). Padnou skvěle, já i otec jsme spokojeni. Kvalitně zpracované, cena odpovídala očekávání, jen banka byla na Slovensku, takže převod peněz byl o nějakou stokorunu dražší. Transakce proběhla rychle, práce kvalitně odvedena. Takže doporučuji. Zdraví Jana, Znojmo.