AUDIO - Kabely k zadním repro
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
AUDIO - Kabely k zadním repro
Chystám se montovat repro dozadu a nemužu nikde najit dráty.Kde mam začit hledat když od radia je vyvod na 4x repro. Kolem podběhu v kufru jsem hledal ale marně.Nevím jestli je to tahané sloupkem a stropem nebo kolem prahu.Original radio je sice jen na přední repraky ale doufám že je tam příprava i na zadek.Díky
- Reklama
no tak ja by som na to bol tiez zvedavy... lebo tiez sa chystam dat repro aj do zadu. a chcem sa ta spytat, kam ides tie reproduktory davat?! do tych mriezok co je tam original ako priprava na to repro, lebo tam sa mesti tak max. 10 cm repro..... alebo tie repro chces dat niekam inam?? teda tak to aspon je u punta II. ake mas ty?
mkII 1,9 JTD - cuore sportivo
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pokial bola predpríprava na rádio tak káble by mali končiť v prednom stlpiku na spodku pri prahu.Či máš predprípravu zistíš či z rádia sú zapojené vývody na repráky všetky.Schémy máš na mojom webe:http://dedo.miki.szm.com//autoelektroservis-blesk.html
Repro
Nechal jsem si udělat plato protože do toho originalu se tam neda nic moc dat a dexonu v Ostravě nakoupil podre rady repro vyšlo to asi cca 3000.- a nepotřebuju zesak postavil mi to na miru radia. A ty kable budu tahat nove ty puvodní jsou moc tenke.
-
- Začátečník
- Noinu27
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Tenky koax je super vec pri vyssom vykone, ale na 60 Wat neuvydis rozdiel.. Ja som musel tahat kabelaz po prahoch sam, ziadna predpriprava tam nebola... Ale odporucam tahat pravy po pravej a lavy po lavej strane... Nedavajte ich na jednu stranu a kabelaz potom po zadnej doske!!!
[b]Fiat Punto ACT 1,2 RED DEVIL 2010[/b]
Re: AUDIO - Kabely k zadním repro
Nazdar nechcem zakladať novú tému tak píšem sem, kúpil som nové rádio s výstupom na woofer tak chcem ťahať káble dozadu do kufra. Nevie mi niekto poradiť kadiaľ to potiahnúť dnes som sa s tým sral asi 2 hodky no neprišiel som nato. Sú tám na bokoch akoby 2 diery. Bol by som veľmi vďačný za nejaký trik:).
- phaeton_esc
- Zkušenej Fiaťák
Re: AUDIO - Kabely k zadním repro
nejlíp se to táhne pod plastama, takže odendat vnitřní kryty prahů a táhnout tamtudy..práce na chvilku
bylo
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC
Fiat Punto Mk1 1.7D 1996
je
Fiat Stilo MW 1.6 16v 2004 LPG BRC