Pri jazde na nerovnostiach je pocut buchanie
Moderátoři: kubiii, Minimaxa, peta.smolik, Globusman
Pri jazde na nerovnostiach je pocut buchanie
Pri jazde na nerovnostiach je pocut buchanie v zadnej casti multinky, uz osm aj vybral vybavisku co je nad blatnikmi ale vozbec to nepomohlo nemate taky problem? rezerva je pevne upevnena, aj vyfuk som skusal... Dakujem
Multipla JTD 2003, 85kW; Bravo 1.8 16V GT
- Reklama
-
- Fiaťák
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to nejsou tlumiče ani ostatní řečené věci, pak to může být podobné jako u mne:
Na nerovnostech jsem slyšel bouchání o němž jsem byl přesvědčen, že vychází ze zadu... Známý automechanik to zvedl, prošel a sdělil mi, že mám vyměnit stabilizátory na předku. Což se mi moc nezdálo, tak jsem si nechal ve Fiatu udělat diagnostiku podvozku (aniž bych jim cokoliv sděloval) a došli ke stejnému závěru.
Na nerovnostech jsem slyšel bouchání o němž jsem byl přesvědčen, že vychází ze zadu... Známý automechanik to zvedl, prošel a sdělil mi, že mám vyměnit stabilizátory na předku. Což se mi moc nezdálo, tak jsem si nechal ve Fiatu udělat diagnostiku podvozku (aniž bych jim cokoliv sděloval) a došli ke stejnému závěru.
Multipla 1,9 JTD 186 ELX, 81 kW, r.v. 2000, stříbrná
Mám stejný problém, v servisu mi řekli vyměnit gumy stabilizátoru, druhý den mi volali, že to poptávali a na Multiplu se prý samostatně gumy koupit nedají, jen prý celý komplet s tyčí - cena 4500. Nevíte o něčem levnějším???
R Espace 03' 1,9 dCi,
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
EX - F Multipla 99' 1,6 16V 100, , Š Felicia Combi 96' 1,3 MPi, Š Favorit 93' 135L
Dík, takže hledat, hledat, hledat...Arrow79 píše:Gumicky na stabilizator sa daju kupit aj samostatne, ale nie original. Na SK sa dovazaju nejake polske Btw ohladom stabilizatora, original na Punto je tiez celkom drahy, ale da sa dostat komplet stabilizator do 1000Sk (neoriginal samozrejme).
R Espace 03' 1,9 dCi,
-
- Všeználek
- Kontaktovat uživatele:
Neviem ako v CZ ale na SK maju velmi dobre ceny Bardi Auto. Je to madarska firma, kamos tam zohnal predny stabilizator na Mareu okolo 980SK. Komplet.
Akurat som zbezne prebehol katalog Elitu, stabilizator pre Multiplu (ak to bolo ono, lebo to vyzera uplne inak ako ma Punto) stoji cca 1000Sk. Vyrobcovia: LEMFÖRDER, SWAG. Nachadza sa to pod polozkou Zavesenie napravy > Stabilizator.
Obrazok:
Multiplu som videl len zdaleka, takze fakt netusim ci je to ono. Ak ano, tak som rad, ze som trafil.
Akurat som zbezne prebehol katalog Elitu, stabilizator pre Multiplu (ak to bolo ono, lebo to vyzera uplne inak ako ma Punto) stoji cca 1000Sk. Vyrobcovia: LEMFÖRDER, SWAG. Nachadza sa to pod polozkou Zavesenie napravy > Stabilizator.
Obrazok:
Multiplu som videl len zdaleka, takze fakt netusim ci je to ono. Ak ano, tak som rad, ze som trafil.
Punto MK2 1.2 8V ELX
Jo jo přesně tak, zkoušel jsem i vrakoviště a podobné pochybné existence a nic na Mulinku prostě nemají, dnes mi volali z mého dobrého servisu, že to taky poptávali snad všude (originál neoriginál) a jediné co sehnali tak jen komplet na objednání 4420,- termín dodání 10-14 dnů.
R Espace 03' 1,9 dCi,