2.0 20V za studena střílí do sání

Moderátor: peta.smolik

Odpovědět
gruger
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

2.0 20V za studena střílí do sání

Příspěvek od gruger »

Čau lidi.Může mi někdo poradit při nastartování motor drží zvýšené otáčky cca 1500,ale během 20 vteřin otáčky postupně klesnou do 700-600 ot./min a motor kucká třepe se a jdou slyšet detonace do sacího potrubí.Stačí 5minut a jde standartně.Za tepla švýcary.Díky za tipy Petr
Reklama

lacin
Znalec

Příspěvek od lacin »

Bud spatnej krokovej motorek, nebo teplotni cidlo. Zajed si do Lipuvky, mas to kousek. Clovek dela Fiaty, ma na to vybaveni. Neni to piskovistak.
Hustokrutost
gruger
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gruger »

lacin píše:Bud spatnej krokovej motorek, nebo teplotni cidlo. Zajed si do Lipuvky, mas to kousek. Clovek dela Fiaty, ma na to vybaveni. Neni to piskovistak.
díky za tip
Tomas-Oaza
Zkušenej Fiaťák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas-Oaza »

to mozna neni,ale kdyz jsem potreboval aby napichl kappu a zkontroloval motor tak to neumel ani napojit :lol: musel jsem do fiatu motortec a tam sem zjistil co jsem potreboval vedet
Lancia Kappa 2,4 TDS
Renault Master
Iveco daily 2,3 jtd
fiat multipla rallye hobbycros

www.lanciaklub.cz
gruger
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

cukání za studena

Příspěvek od gruger »

opraveno! Výměna termostatu (1650,- celé těleso-debilové) a výměna čidla teploty.Světe div se,favorit stříkačka má na chlup to stejný se stejnými hodnotami cena 220kč. Tak a ještě převodovka a je to-krám jeden!Lacinovi dík za tip
gruger
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

cukání za studena

Příspěvek od gruger »

opraveno! Výměna termostatu (1650,- celé těleso-debilové) a výměna čidla teploty.Světe div se,favorit stříkačka má na chlup to stejný se stejnými hodnotami cena 220kč. Tak a ještě převodovka a je to-krám jeden!Lacinovi dík za tip
Andrej
Začátečník

Příspěvek od Andrej »

Caute, mal som ten isty problem a je tu este aj dalsia moznost. Mne odisiel snimac prietoku vzduchu. Takze moznosti na opravu viac nez dost, uz aby len mal kto platit pokusy s vymenou nahradnych dielov. Moja skusenost je, ze ani v znackovych servisoch nie su schopny nic zistit, ani ked maju tester. Mne to opravil jen maly servisak - fachman, ktory si neda pokoj, kym nenajde chybu - skusa doradu vsetko, kym na to nepride.
Andrej
Odpovědět

Zpět na „Marea“