Pocas jazdy zacal svietit airbeg
Moderátor: peta.smolik
Pocas jazdy zacal svietit airbeg
Znicoho nic mi pocas jazdy zacal svietit airbeg mam fiat stilo multivagon 2003 a ukazovatel paliva klesol na minimum a rosvietil sa zlty trojuholnik vystraha po prejdeni niekolko kilometrov palivo nabehlo naspat ale airbeg nie a pocas jazdy sa to opakovalo nema niekto podobnu skusenost a vie poradit co to moze byt?
- Reklama
-
- Začátečník
zaoxidovane kontakty
Tipol by som to na zaoxidovane kontakty na hlavnej datovej zbernici. Najdes ju v priestore za bateriou pod poitskami a relatkami. Neboj sa to otvorit, rozpojit a vystriekat Kontoxom alebo niecim podobnym na elektricke kontakty.
Ale kludne to moze byt aj ktorykolvek iny kontakt, konektor v celom aute, do servisu ani nechod, nedokazu to najst ani na diagnostike, musis postupne prechadzat konektor po konektore, kontakt po kontakte a dufat ze to skoro najdes.
Skus aj konektory airbagov pod sedadlom.
Ja som mal problem stale so "zltou kontrolkou motora" Engine fault a nakoniec bol problem zaoxidovane kontakty osvetlenia znacky, nic s motorom. Ked som ich cele zelene ocistil a nastriekal, zacalo vsetko slapat na 100%.
Tak vela stastia!
Ale kludne to moze byt aj ktorykolvek iny kontakt, konektor v celom aute, do servisu ani nechod, nedokazu to najst ani na diagnostike, musis postupne prechadzat konektor po konektore, kontakt po kontakte a dufat ze to skoro najdes.
Skus aj konektory airbagov pod sedadlom.
Ja som mal problem stale so "zltou kontrolkou motora" Engine fault a nakoniec bol problem zaoxidovane kontakty osvetlenia znacky, nic s motorom. Ked som ich cele zelene ocistil a nastriekal, zacalo vsetko slapat na 100%.
Tak vela stastia!
Fiat_Bohmer