Punto 1.9 jtd 59kw servo a diagnostika
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Punto 1.9 jtd 59kw servo a diagnostika
Dobrý, mám menší problém se servem, sviti mi kontrolka serva ale normálně funguje, jen když občas nastartuju tak nejede, když to zhasnu a nastartuju znovu tak funguje normálně. Ale režim city nefunguje.... další problém je ten že auto nechce komunikovat s diagnostikou (Delphi vga 16 pin)... můžete mi prosím někdo pomoct
- Reklama
Re: Punto 1.9 jtd 59kw servo a diagnostika
S tym servom sa to tu uz riesilo v inej teme. Mne osobne zo zaciatku len svietilo ale fungovalo. Po opatovnom nastartovani aj zhaslo, neskor vsak ho vyplo uplne a svietila kontrolka. Pomohla vymena dvoch relatiek odvtedy mam pokoj.rok vyroby mam 2001
Avsak na novsom co mame v rodine. To je uz po facelifte tak tiez mi asi uz 3x po nastartovani nenabehlo servo a svietila kontrolka parkrat aj fungovalo normalne a svietila kontrolka a po dalsom nastartovani zhasla zatial sa jazdi a nesvieti kontrolka.
Avsak na novsom co mame v rodine. To je uz po facelifte tak tiez mi asi uz 3x po nastartovani nenabehlo servo a svietila kontrolka parkrat aj fungovalo normalne a svietila kontrolka a po dalsom nastartovani zhasla zatial sa jazdi a nesvieti kontrolka.
Fiat Punto MK2 1,2 16V
Ak je to pre niekoho aktuálne tak viem pomôcť so servom ale aj s inou elektrikou v autách + diagnostika a aj iné
0905528430
0905528430
- SpiritWolker
- Všeználek
To už určite maju poriešene .) Unor to je tušim Februar .) to je devet mesiacov dozadu .)
Ale že si to tu vôbec objavil .)
Ale že si to tu vôbec objavil .)
Opravujem servo-riadenia Fiat Punto II, Punto Grande EVO, Panda
Servo-motory Punto II (188 rv1999-2003) cena 50e/1400kč posielam aj poštou
SK mobil +421 905 642 805
CZ mobil +420 739 929 544
alebo napište spravu