1.3 MultiJet nastartuje a hned zdochne
Moderátor: peta.smolik
1.3 MultiJet nastartuje a hned zdochne
Dobry den. Mam problem s Lineou 2008 1.3 MultiJet. Jedno mrazive rano som nastaroval uplne v pohode auto a urobil kratku trasu do mesta. Potom som odparkoval v pozemnej garazi obchodneho domu a uz Linea nesla nastartovat. Teda motor hned naskoci ale len na nejake 2-3 sekundy pri asi 400 otackach a hned zdochne. Z vyfuku ide trocha biely dym ale nie moc a nijak abnormalne nesmrdi. Mam znameho mechanika ale ani on si nevie poradit. Diagnostika nehlasi ziadnu chybu. Ziadna kontrolka nesvieti. Myslel som ze zamrzla nafta ale kompletne sme ju vymenili a nepomohlo. Znami precistil vstreky vymenil filtre apod. Nic nepomaha. Nemate nejaky napad? Velmi pekne dakujem.
- Reklama
Re: 1.3 MultiJet nastartuje a hned zdochne
Skus skontrolovat zhavice, mne to tiez dochlo a dva boli zle
Fiat Punto 2004 1.3 Multijet Active
-
- Začátečník
Ahoj.
Mam uplne rovnaky problem so startom mojho auta. Tiez linea,ten ist motor. Kratka cesta, motor sa este nezohrial a od vtedy uz nejde nastartovat.teda nastartovat ide hned,ale hned zdochne.
Podarilo sa ti ten problem vyriesit? Hladam radu.pomoc.
Dakujem
Rado
Mam uplne rovnaky problem so startom mojho auta. Tiez linea,ten ist motor. Kratka cesta, motor sa este nezohrial a od vtedy uz nejde nastartovat.teda nastartovat ide hned,ale hned zdochne.
Podarilo sa ti ten problem vyriesit? Hladam radu.pomoc.
Dakujem
Rado
U mna to sposobilo zanesene vyfukove potrubie. Moje auto ma uz 215 000 km a este povodny vyfuk. Povodny majitel ho dobre garazoval a asi ho vobec nevytacal a ani ja nie tak ho nikdy poriadne neprefuklo a preto sa zanieslo az bol prakticky zapchaty vyfuk sadzami. A to sme rozobrali cely motor 2x