Kontolka opotřebovaných destiček
Moderátor: peta.smolik
Kontolka opotřebovaných destiček
Mám takovej problém s touto kontrolkou z nicěho nic se mi po roce rozsvítila tato kontrolka,i když mám na autě rok destičky bez káblíku rok v pohodě a teď už nevím kde co zkontrolovat káblík jsem zkontroloval nikde nejsou spojeny ani v konektoru přesto po startu a sešlápnutí pedálu se rosvítí už nevím kde hledat ,neměl někdo něco podobného a poradí.....Díky....
Croma rv: 2009 1,9 110 kw automat
- Reklama
Re: Kontolka opotřebovaných destiček
Jen takovej nápad, nemůže tam být nějakej servisní interval v diagnostice?
vitaml@volny.cz
Fiat Punto 2 ELX - 1,2/8V, 2001, 125 tkm
Brno
Brno
Diagnostiku jsem prošel křížem krážem a nic jsem nenašel ... Jen pod složkou Karoserie je stav brzdových destiček a tam ni to píše Worn (opotřebované)ovšem zápis nijak změnit nejde.....
To už je relativně nové auto, měly by tam někde být servisní intervaly. Při kolika km se to rozsvítilo? Zkus tu chybu smazat.
vitaml@volny.cz
Brno
Brno
Diagnostika tu chybu ani nevidí.....Je to divný.....
Musí ji vidět, jinak by nerozsvítila kontrolku. Psal jsi, že ti píše opotřebované.
A asi to nebude chyba ale servisinterval.
A asi to nebude chyba ale servisinterval.
vitaml@volny.cz
Brno
Brno
To jo ale to jsem našel v parametrech karoserie chybu to fakt nepíše .....A servisníinterval jsem nastavoval nově cca měsíc dozadu po 30000km....
a su to dosticky nieje to hladina kvapaliny?
skus ak mas moznost zmerat odpor toho kabla oprati kostre, ak ti ukazuje kontrolka, tak by mal byt niekde ukostreny, ci uz predrany, alebo nejako inak....
skus ak mas moznost zmerat odpor toho kabla oprati kostre, ak ti ukazuje kontrolka, tak by mal byt niekde ukostreny, ci uz predrany, alebo nejako inak....
Tak vyřešeno,koupil jsem k deskám nový káblík za 200 kaček a kontrolka už nesvítí jen mi není jasný že dva roky to nesvítilo bez káblíku..... No hlavně že mám zase klid