Zdravím,
měl bych dotaz k následující situaci. Včera jsem vyjel z garáže a vypnul motor abych mohl zavřít vrata. Po opětovném nastartování v pravidelných intervalech blikal display palubního počítače (celý, ne jenom kilometry a error nepsal). Po vypnutí motoru a opětovném nastartování vše OK. Jelikož jsem měl popojížďky tak jsem startoval ještě několikrát a už se to neobjevilo. Netuší někdo co se na mne chystá? Jedná se o Pandu 2009 4x4 1,2. Děkuji za odpovědi
Blikání displeje palubního poč
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Reklama
Re: Blikání displeje palubního poč
nechaj nastartovane kym zatvaras branu... aby sa ti raz nestalo ze vypnes a uz nezapnes...pravdepodobneiba chlad a kolisajuce napatie a nizsi stav baterie...... ak mas moznost nabi baterie naplno...
-
- Začátečník
Díky. Ale baterie je rok stará a před dvěma dny před incidentem nabíjená. Takže to vypadá na reklamaci akumulátoru Nechám ho proměřit a uvidím.
pri info si daj premerat bateriu, ale pre zvedavost aku tam mas? BOSCH alebo VARTA? taky moj odhad, tie su kvalitou ako tombola posledne roky..
-
- Začátečník
TAB Polar ca/ca 45Ah 400A. Kupovaná v Elitu.
Zdařbůh
Bodycomputer ti "ztratil" palubovku,důvodem byl nějaký pokles napětí nebo ztráta napětí,nemusí to být baterkou...
Odstranit to jde tak,že napíchneš auto na MES nebo FES a dáš znova přizpůsobení palubní desky k bodycomputeru
Tak samo bliká display i po výměně budíků,musí se to prostě přizůsobit,dá se s tím jezdit,všechno normálně funguje i kilometry se načítají,je to akorát na nervy
Bodycomputer ti "ztratil" palubovku,důvodem byl nějaký pokles napětí nebo ztráta napětí,nemusí to být baterkou...
Odstranit to jde tak,že napíchneš auto na MES nebo FES a dáš znova přizpůsobení palubní desky k bodycomputeru
Tak samo bliká display i po výměně budíků,musí se to prostě přizůsobit,dá se s tím jezdit,všechno normálně funguje i kilometry se načítají,je to akorát na nervy
-
- Začátečník
Ahojte man akutni problem.vcera se mi vipnuli svetla zaroven nefungujou okynka nejhorsi he ze mi prestal ukazovat otackomer nadrz a otacky.dojel jsem domu ale Toto uz nefungovalo tak sem to odhel na vystrazny ktery fungujou.nechapu poradte prosim
*otvor kapotu
*premeraj napatie priamo na baterrke (12,xxV moze mat)
*nastartuj auto premeraj napatie priamo na baterke (14,xxV moze mat)
*ak ti ukazuje pri nastartovanom motore viac ako 14,xxV mas pokazeny regulator napatia co predpokladam ze bude tvoj pripad
*premeraj napatie priamo na baterrke (12,xxV moze mat)
*nastartuj auto premeraj napatie priamo na baterke (14,xxV moze mat)
*ak ti ukazuje pri nastartovanom motore viac ako 14,xxV mas pokazeny regulator napatia co predpokladam ze bude tvoj pripad