Výkon nevýkon

Elektronika, el. výbava, diagnostika, kontrolky, přístroje

Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto

Odpovědět
noxi600
Začátečník

Výkon nevýkon

Příspěvek od noxi600 »

Tak si to včera jedu do Polska a asi po půli cesty auto ztratilo výkon= na rychlostní silnici jsem to hnal 110km/hod. a pak sjel a vjel na dálnici a auto ze 120 jede 80, netáhne..povolím pedál, zmáčknu pedál, ale žádná reakce. motor jede stejně, nejde do otáček, ale jen udrží těch 80km/hod. a nepřidá ani prd. Tak byla zastávka, kafe, a hle Fiat jede normálně - zrychlý na 130, táhne. Ale po hodině jízdy to samé a asi 3x mi to udělalo po cestě zpátky.
A nesvítila žádná kontrolka, chladicí kapalina je centimetr pod max a je tam 3 roky, žádný chybový kód na diagnostice nenašli. Tak mě napadl nouzový režim, ale nevím, proč by tam skákal. A také že by nenechal nějaký chybových kód.

Divné bylo, že dle budíku teplota chladicí kapaliny byla na budíku pořád na 80-ti stupních - viz obrázek a přitom se spouštěl ventilátor sahary.
Čím by to mohlo být?
Přílohy
111.jpg
111.jpg (10.35 KiB) Zobrazeno 2253 x
Reklama

panaman1
Znalec

Příspěvek od panaman1 »

Mozno cidlo teploty..start po kave bol ok nestartovalo to tazko? pripadne coerny dym z vyfuku?
noxi600
Začátečník

Re: Výkon nevýkon

Příspěvek od noxi600 »

Startovalo dobře, ono pořád startuje dobře a motor hned naskočí. Pak z 1200ot postupně jak se ohřívá spadnou ma 750ot, což je +-správný volnoběh.
Odpovědět

Zpět na „Punto - elektrika“