Dobrý den,
již v úterý se mi stala nemilá věc. Ráno mi auto ještě vpořádku nastartovalo, poodjela jsem několik metrů, abych uhnula ve výjezdu a zase jsem motor běžně vypnula. Jenže dopoledne, když jsem se snažila odjet, motor už nevydal žádný zvuk startu. Všechny kontrolky se rozsvítí, radio i ostatní elektronika funguje. Proměřila jsem tedy pro jistotu baterii, byla méně nabitá, tak jsem jí celý den a noc do plna nabíjela. Druhý den ráno jsem ji vrátila, ale auto stále nestartovalo. Nevím, jestli v něm alespoň klapalo, protože foukal velmi silný vítr a nebylo slyšet vůbec nic. Proměřila jsem tedy pojistky - žádný problém. Relé taky spíná, dokonce i na přívodním kabelu ke startéru bylo po otočení klíčkem napětí. Dnes již vítr nefoukal, zkusila jsem tedy poslouchat. Z motoru výjde klapnutí, ale startér netočí ... jen klapnutí a ticho (jedno klapnutí když otočím, druhé když klíček pustím). Když jsem startovala několikrát dokola ihned po sobě, se startér trochu protočil, respektive vyšel z něj krátký řachtavý zvuk. Prosím o radu, jestli je možná pouze nějaká menší oprava, nebo je nutné objednat nový startér?
Palio nestartuje - startér netočí :(
Moderátor: peta.smolik
-
- Začátečník
- Reklama
Re: Palio nestartuje - startér netočí :(
videl by som to na novy, repasovat sa neoplati.. za repas som platil 70€ a za tu cenu sa da uz kupit novy
pripadne nema baterka slabe napatie? aj ked je nabita ci uz nedava priliz malo stavy
pripadne nema baterka slabe napatie? aj ked je nabita ci uz nedava priliz malo stavy