spínané+ v motorovém prostoru
Moderátor: peta.smolik
spínané+ v motorovém prostoru
zdravím, zapojoval jsem denní svícení a mám problém, dá se někde v motoru u stila 1,9 jtd 85kw sehnat spínané +, napájení z baterie je stálé, potřeboval bych bud aby seplo po otočení klíčkem, nebo nastartování? je tam na nějaký kablík někde dobrý přístup? Dělal to už někdo? díky za info
- Reklama
Re: spínané+ v motorovém prostoru
ja som to daval na alternator..tam je spinane + a este pri baterke mas poistky,tak urcite niekde je spinane +kubiq píše:zdravím, zapojoval jsem denní svícení a mám problém, dá se někde v motoru u stila 1,9 jtd 85kw sehnat spínané +, napájení z baterie je stálé, potřeboval bych bud aby seplo po otočení klíčkem, nebo nastartování? je tam na nějaký kablík někde dobrý přístup? Dělal to už někdo? díky za info
fiat croma 1.9jtdm 88kw
Re: spínané+ v motorovém prostoru
Napojil jsem jeden fous na + baterky, druhý na - baterky a třetí "napíchnul" na káblík parkovaček. Jsou to ale světla, co by v sobě měla mít zabudovaná relátka. Zapnu klíček, nic nesvítí, nahodím, svítí denní světla, přepnu na normální světla - denní zhasnou - klasika, jak to má být. Po vypnutí motoru denní světla svítí ještě asi 4-6 vteřin, pak se vypnou.