No a ted k memu problemu. Kdyz ujetu plus minus 1000km, auto prestane startovat a vzdycky chytne az na 3pokus. Kdyz jsem jel do Italie, spotreba byla mensi, tak si to dojezd asi dopocitalo jinak a startovalo to spatne az tak po 1300km. Ale staci dotankovat za 300kč a mam zas 1000km pokoj. Pritom mam v nadrzi treba necelou polovinu benzinu. Nejezdim nejake extra trasy, takze tankuju tak 1-2x za mesic, ale mit auto na daleke trasy, tak muzu benzin tankovat kazdy tyden a za mesic je nadrz plna. Delaji to jen studene starty, kdyz rano nastartuju 3x, odpoledne treba 2x a pak budu mit pojizdky, tak vzdy jednou. Ale dalsi den zas. Zajedu natankovat a pak uz vzdy jen jeden start, nez najedu ty km. Prijde mi to, ze si RJ nejak pocita dojezd nebo neco. Natankovanim se zmeni hodnota plovaku a musi to zas cele prepocitavat. Nevim, nerozumim tomu proc. Nikdo nic nevi, v Italii o tom nevi, nebo nechteji vedet, v zadnem servise LPG se s tim nesetkali a zadne bravicko v LPG s BRC takove problemy nema. Kdyby se mi podarilo nejak resetovat plovak ( odpojeni baterky mi nikdy nepomohlo) stacilo by mi to
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)