Dnes jsem se konečně dostal k představení svého nového přírůstku do fiaťácké rodiny. Po neopravitelné závadě na mojí Multince jsem musel narychlo koupit nějaký jiný vůz. A jaký jiný,než fiat. Z Pelhřimova jsem si dovezl nejslabší z rodiny Punťů v "S" ociální výbavě.Nová STK a zaplacené ekovýpalné byli lákadlem. Věren heslu:" co vůz nemá,to se nemůže pokazit".Po prodeji proběhlo běžné přihlášení a evidenčka.Poté jsem vyměni, olej a s úžasem sledoval,co za hnus z motoru vyteklo. Proto proběhlo odmontování ventilového víka a očištění karbonu,nebo co tam vlastně bylo za bordel.Také jsem pořídil a namontoval kryt rozvodů.Došlo i k výrobě krytu na cívku.K vozu jsem dostal dvoje pneumatiky a hned jsem je na puntíka nasadil. Rozměr 185/60 R14 sice nemám v TP,ale do zimy musí vydržet než nasadím 155/70 R13,které ji v TP jsou.Žádné velké tunění neplánuji,snad jen zakrýt roh na haubně nějakou samolepkou a střechu do bílé tapety s potiskem,nebo stříknout.
Došlo i k výrobě krytu na cívku
Toužil jsem po otáčkoměru a teploměru a tak jsem si vyrobi,l takový "hybrid" mezi typy budíků
A samozřejmě nesmí chybět jako maskot prasátko.
Moje Punto Mk.1 - wenka
Moderátoři: peta.smolik, mad mike, Katy, Matto
Moje Punto Mk.1 - wenka
EX:Mazda Demio /Japonec nakonec/
EX:Punto 55S r.v.1996,černá s polepy
EX:Modrá zatmavená multinka 1,6 100 16v r.v.1999
EX:Punto 55S r.v.1996,černá s polepy
EX:Modrá zatmavená multinka 1,6 100 16v r.v.1999
- Reklama